tiistai 25. lokakuuta 2016

Kahden naisen komediaa!

Kahden naisen komediaa parhaimmillaan, melkoista lavastamista etten sanoisi.

Tinden seurassa ei jää kukaan kylmäksi, mutta ei meikäläisenkään. Meillä on kyllä hauskanen ystävyys suhde ja se alkoikin aikanaan aika erikoisella tilanteella. 

Yksi asia mikä meitä kahta tässä ystävyydessä yhdistää on tietenkin hevoshulluus. Tosin multa vielä puuttuu se heppa, mutta enköhän mää sen vielä jonakin päivänä saa tuohon meidän omaan pihaan seisomaan. Aikani, kun maarittelen miehelleni ja kiehnaan sen kyljessä kiinni. Kyllä! tästä haavesta aion visusti pitää edelleen kiinni.
Siihen asti saan kuitenkin tyytyä Tinden heppaan ja käydä sitä hoitamassa ja ehkä vielä tämänvuoden puolella ratsastamassakin!

Mietittiin Tinden kanssa, että meistä voisi tulla hyviä lavastajia ja pohdittiin, että pitäisiköhän meidän oikeesti liittyä harrastajateatteriin.
Kaikkee mekin pohditaan keskenämme!
Tosin minulle on tässä elämässä monen monta kertaa sanottu, että mikset sää mee mihinkään harrastaja teatteriin, tai rupea näyttelijäksi. Nooh.. ei nyt vaan ole ollut sopivaa hetkeä sellaiseen, kun on tuo pienimuotoinen estraadi kammo! Selityksiä, selityksiä, aina vain selityksiä selityksen perään!
Syys miksi en! on varmasti siinä, että peruskoulussa jouduin näyttelemään joka vuosi joulunäytelmässä joulupukin muoria ja en todellakaan missään harrastajateatterissa haluaisi näytellä aina sitä yhtä ja samaa muoria!
Jotenkin vaan se onneton osa osui aina kohdalleni, koska kuulemma olin niin topakka typykkä ja sovin siihen rooliin niin mainiosti!


Hahah..

Nyt me kaksi aikuista naista testattiin vähän miten se lavastustouhu oikeesti voisi tapahtua!!

Tinde oli viskassut vanhan television romun ulos talosta. Ei kuitenkaan nostanut ikkunasta ulos, kuten meikäläisen nuoruudessa eräs tietokoneisiin hermostunut kaverini teki!

Siitä se hassu idea sitten lähti lentämään.


Me suorastaan rakennettiin kahden naisen hassu olkkari keskelle Tinden pihaa!!

Toinen mestari joutu kanssa testaamaan kuva kulmat ja katsomaan miltä se lavastus todellisuudessa näytti.
Hyvältähän se!


Kyllähän nyt jokainen huone vaatii kukkasiakin! Tinde oli iskenyt kanervia koriin ja hihkaisin sille, että puulaatikko nurin ja tuo kori koristamaan siihen päälle! Ei hullumpi idea!


Koko postauksen pointti olikin tämä!

Hyviä ystäviä tarvitaan maailmassa, ystävän kanssa puuhaillessa maailman murheetkin unohtuu hetkellisesti.
Me kaksi ollaan kyllä sellainen pari, että jos liikutaan jossakin niin meteliä ja naurun päräyksiä syntyy. 
Vesijumpassa käydään "kun keritään", sielläkään meitä ei pysty pitämään hiljaisena. 


Näitä hassun hauskoja lavasteita tehdessä Tinden mies naureskeli omien töidensä lomassa ja huusi meille, että näihin kuvauksiin hän ei kyllä osallistu!!
Ymmärrettävästä syystä!!

Kävin samalla kierroksella polle ruunaakin halailemassa ja taputtelemassa. On se vaan niin ihana!! Siis todella ihana ja kuin ihmisen mieli!


Polle parka loukkasi jalkansa ja oli muutaman viikon ratsastuskiellossa. Sai olla tarhassa ihan hissukseen. Pikku naula pirulainen löysi tiensä pollen kavioon ja siitä melkoinen show syntyikin. 
Tarhassa oli salakavalasti ollut naula ja tämä mun suur suosikki meni ja astui suoraan naulan päälle! Sen sitten jokainen tietää miten siinä käy!
Jotenkin tunnen kohtalotoveruutta tätä herraa kohtaan. Itsekin kerran astunut naulan päälle ja siitä syntynyt meteli ei ollutkaan mikään ihan pieni juttu! :OTästä lähti idea lentämään!

HAASTE!
Mä haastan O.Krimoun tähän haasteeseen. Krimoun blogiin pääset TÄSTÄ

Ohjeet!

1. Haasta yksi bloggaaja
2. Vietä päivä tai hetki ystävän kanssa, tehkää jotakin hassua ja kirjoita siitä pieni postaus blogiisi.

3. Haasteen tarkoitus on jakaa hyvää oloa ja muistuttaa ystävien tärkeydestä elämässä!

"aikuisten oikeasti"!
Me aikuisetkin voidaan joskus hassutella ja laittaa leikiksi.
KIVAA VIIKKOA KAIKILLE!!7 kommenttia:

 1. Tosi kiva haaste, kiitos TaRa <3
  Ystävän kanssa tonttuilu on aina kivaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vaan. Katotaan minkälaisen postauksen saat aikaiseksi! :)

   Poista
 2. Kiva oli lueskella. Mäkin käyn vesijumpassa ja meillä kans kova puheensorina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut pari viikkoa ettei olla keritty käymään, joten odottelen seuraavaa kertaa innoissani. :)

   Poista
 3. Tätä olikin hauska lukea vaikka vähän nyt jälkeenpäin...Tuli kyllä hyvä mieli. Kiva muisto loppusyksyltä. Katsotaan mitä kivaa keksitään seuraavaksi.

  VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...