keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Möksällä!

Tehtiin toissa viikonloppuna pieni maakunta kierros. Pyörähdettiin pirkanmaan puolella meidän isän möksällä ja samaalla siitä naapuri kunnasta haettiin meille uusi päältä ajettava ruohonleikkuri. 
Päältäajettava leikkuri on kylläkin käytetty ja vanha kuin mikä, mutta meille uusi.
Meillä täällä kotosalla on niin isot nurmikkoalueet, että päältäajettava helpottaa asiaa huomattavasti, toki marjapuskien ym välit ajellaan työnnettävällä.

Pitihän sen uuden ajokin toimitaa testata möksällä.


Ensimmäisinä, kun meidän junnut pääsee autosta ulos mökin pihassa niin ne ryntää hakemaan pappiksen alleen. Sillä ne sitten pärrää koko päivän ja jos ollaan viikonloppu niin ne pärrää sillä joka päivä.
Nyt onkin hienoa katsella, kun ovat kasvaneet niin isoiksi miehenaluiksi, että pärjäävät yksin pappiksella ajellen.


Siinä välissä, kun miehet korjas autoa, ajo nurmikkoa, päristeli pappiksella niin minä napsuttelin kuvia puhelimella ja kameralla vuoronperään.


Suurin osa mökkimaiseman maastosta on suo-aluetta joten suokasveja on piha täynnä. 


Mikäs varjo se siinä onkaan?


Siinä aikani räpsiessäni kuvia rupesin katselemaan taivaalle ja totesin, että no mutta, mikäs se siinä onkaan suoraan meidän möksän yläpuolella?
 Tälläinen tilaisuus osuu harvoin kohdalleni.  ja mä olen sitten niin odottanut tilaisuutta löytää taivaalta sydänpilven!


Nyt ei junnua kalaonni suosinut, eikä oikein muutoinkaan mennyt virvelin heitto kalastajan tyyliin. Virvelin kuva päätyi kiinni jonnekin järveen ja sitä ei sieltä irti saatukaan. Joten tässä vaiheessa oli paras unohtaa koko kalastus ja miettiä muita juttuja.


Kuvaus ideat loppuu kesken niin silloin kannattaa kääntää kamera kohti taivasta ja kuvata alahaaltä ylöspäin.Seuraavan kerran voisi kiivetä puuhun ja kuvata ylhäältä alaspäin vaihteeksi.
Harjoitellaan vaikka omalla pärställä aluksi.


Vähän pikkuisen lisää vielä kuvakulmia puiden latvoista.


Semmoista mökkeilyä yhden päivän ajan.

Kerrankin paistoi aurinko ja oli lämmin päivä, kun oltiin mökillä. Yleensä aina meidän siellä ollessa sataa vettä!
Möksä reissulla käytiin moikkaamassa isomummua jota ei oltu nähty pitkään aikaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...