keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Nordic Health Sprays

Postaus tehty yhteistyössä Nordic Health Sprayn  kanssa ja tässä postauksessa lähinnä kerron omakohtaisia kokemuksia tuotteista. Aloitin lokakuussa yhteistyökumppanuuden Nordic Health Sprays:sin kanssa. 
Paina tästä niin pääset katsomaan mitä olen kirjoittanut aloitusvaiheesta. 
Kävin pitkän puhelinkeskustelun Nordic Healthin toimitusjohtajan kanssa ja lupasivat lähettää minulle tuotteita testattavaksi.
Puhelun jälkeen dottelin muutaman päivän postia Nordic Healthilta ja sieltä tuli yllätyksekseni melkoinen paketti tuotteita testattavaksi.

Saimme nuorimman poikani kanssa testattavaksi Magnesium suihkeet.

Magnesium Oil- joint
(kipu-nivel-magnesium)
Sininen suihkepullo

 Suunnattu kiputilojen hoitoon. Lisäksi tällä magnesium suihkeella voidaan helpottaa levottomat jalat oirelua.
Itse käytän suihketta moneen erikohtaan kehossani. Lähinnä oma käyttöni kohdistuu niska, harti, ala-selkä, polvet alueille. 

Käytän suihketta melkein päivittäin ja varsinkin silloin, kun kiputilat ovat vaiheessa jossa on useintoistuvia kiputiloja esiintyy paljon.
Suihkutan suihkeen puhtaalle iholle pesun jälkeen ja illalla ennen nukkumaan menoa. Laitan lisäksi villasukat jalkaan ja mielestäni tuote on antanut levollisen olon. Sellainen mukavan lämmittävä olotila tulee jossakin vaiheessa, kun aine alkaa vaikuttamaan.

Suihkutettava magnesium imeytyy ihon kautta rentouttaen lihaksia.
Näistä suihkeista voit katsella
 enemmän tietoutta suoraan Nordic Health Sprayn kotisivuilta
Paina TÄSTÄ


Recovery Magnesium suihke
(punainen suihkepullo)

Recovery Magnesium toimii kuin kompressiosukka: lihas jaksaa toimia paremmin ja pidempään
Huono verenkierto? Tuote sopii kaikenikäisille myös verenkierron lisäämiseen
Lämmittää ja antaa voimaa lihaksille ennen treeniä. Treenin jälkeen nopeuttaa palautumista ja estää suonenvetoja ja kramppeja
5-10 suihkausta ennen ja jälkeen treenin
Luonnon magnesiumia tehostaa mustapippuri, sitruuna ja kamferipuun eteeriset öljyt

Tämä toimii parhaiten urheilijoille ja suosittelen heidän testaamaan tätä.
Suihkuta puhtaalle iholle tunti ennen harrastukseen lähtöä.

HUOM: Mikäli kärsit kuivasta, allergisesta rasvaa perusvoiteella iho ensin ja anna voiteiden vaikuttaa hetki ja tämän jälkeen suihkuta recoveryä kohtiin jotka rasiintuvat eniten liikunnan aikana.
 Meillä kokeiltiin tätä nuoremmalle pojalle, kun harrastaa jääkiekkoa. 
Tosin jalkaongelmat ovat olleet nyt vähemmällä, kun todettiin ferritiini arvon olevan alhainen ja sitä kohotettiin nestemäisellä rautalääkkeellä jonka johdosta jalkakivutkin ovat vähentynee.

Mutta vielä tulee tämän jääkiekko kauden aikana aloitettavaksi tämäkin suihke.Joten recoveryn testaus on jäänyt vähemmälle.

Itse lähden tammikuulla kuntoutuksen seuranta jaksolle ja ajattelin ottaa nämä mukaani ja testata siellä rankkojen liikuntapäivien alussa ja jälkeen.


"Siinä tulikin oikein kunnon pamaus"!
Kolmen vitamiinisuihkeen sarja. 

Delux 300 - d-vitamiini
Aivan kuin hyvänmakuista hammastahnaa olisi suihkauttanut suoraan suuhun. Mikäs kumma tuo onkaan, kun xylitolilla maustettu. Tästä mausta ei voi olla pitämättä. Suihkeen muodossa d-vitamiini imeytyy suoraan suun limakalvolta. Tuotteita on tutkittu pitkään ja todettu hyvin imeytyviksi ja toimiviksi. 

Boost b-12 vitamiini
"Ei ikävää pillerin nielemistä".
Imeytymis mekanismi toimii samalla tavoin kuin deluxessakin. Maku on kyllä todellinen boosti annos. Tätä voisi ihan vahingossa suikautella aina silloin tällöin, koska maku on mukavan pehmeä.
 Eli makeutettu xylitolilla, mutta on ihanan aprikoosinen maku.

Tästä tuotteesta pitäisi saada aimo annos piristettä ja voimaa päivään.


Multivit- monivitamiini
(kopioin tekstin suoraan maahantuoja sivulta)

Kätevä käyttää, ei ikävää pillereiden nielemistä!
MultiVit on luonnollinen monivitamiinimineraalisuihke. Moni suomalainen kärsii useasti juuri MultiVit-suihkeen sisältämien tärkeiden ravinteiden puutoksesta. Suihke sisältää luonnon A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, D3- ja K1-vitamiinia, biotiinia, foolihappoa sekä jodia ja seleeniä.
Suihke imeytyy elimistöön hyvin suun limakalvolta. Tuote soveltuu myös lapsille. Pullosta saa 160 suihkaisua.

Tämä ei ollut ihan suosikkimakuni ja aika jytyä kamaa. Mutta kun oppii ottamaan tietyssä järjestyksessä nämä niin makukaan ei enään haittaa.


Tsekkaa kaikki muut vitamiinit Nordic Healthin kotisivulta. Pääset sinne painamalla TÄSTÄ


Paketissa tuli  minulle mukana magnesium suihkeiden lisäksi 
(tekstit kopioitu suoraan maahantuojan sivulta).

magnesium body lotion

utkitusti hyvin imeytyvä, kaikille ihotyypeille sopiva Body Lotion sisältää 100% puhdasta Zechstein Inside® -luonnonmagnesiumia. Magnesium on tärkeä ainesosa ihon solujen uusiutumisessa sekä kimmoisuuden säilyttämisessä. Magnesium toimiikin sisäisenä ryppyvoiteena.
Ihoa hellivä tuote sisältää magnesiumin lisäksi karitevoita, kaakaovoita, kookosöljyä sekä E-vitamiinia.
Dermatologisesti testattu tuote sopii myös kaikkein herkkäihoisimpien päivittäiseen ihon hoitoon ja syväkosteutukseen. Body Lotion soveltuu hyvin rasvaisemmalle iholle.
Aineosat toimivat tutkitusti yhdessä.

magnesium body butter

Tutkitusti hyvin imeytyvä, kaikille ihotyypeille sopiva Magnesium Body Butter sisältää 100% puhdasta Zechstein Inside® -luonnonmagnesiumia. Magnesium on tärkeä ainesosa ihon solujen uusiutumisessa sekä kimmoisuuden säilyttämisessä. Magnesium toimiikin sisäisenä ryppyvoiteena. Ihoa hellivä tuote sisältää magnesiumin lisäksi karitevoita, kaakaovoita, kookosöljyä sekä E-vitamiinia.
Dermatologisesti testattu tuote sopii myös kaikkein herkkäihoisimpien päivittäiseen ihon hoitoon ja syväkosteutukseen.
Aineosat toimivat tutkitusti yhdessä.

Näihin sain ohjeistuksen käyttää sen jälkeen kun kivut alkavat helpottumaan suihkeiden käytön jälkeen.

VINKKI:
Magnesium body lotionia kokeilimme naprapaattini kanssa hieronnan yhteydessä ja kyselin toimisiko hirojilla, fyssareilla, naprapaateilla. Totesi levittyvän ihan hyvin ja on todella ihana mieto kookoksen tuoksu. 

Nämä kaksi tuotetta eivät ole aiheuttaneet minulle iho-ongelmia joten näitä psytyn käytäämään hyvinkin.
Myös iltaisin levitän body butteria käsiini ennen nukkumaan menoa. 


Siinä se koko paketti kaikessa komeudessaan. Vai voiko puhua yhdestä putellista, kun näyttää kyljessä olevan likaakin. Näitä meillä nyt sitten käytetään ja testataan vielä jonkin aikaa. Itselläni on ollut nyt vähän pitempi jakso jossa selkä ongelmat ovat olleet vähän paremmat. 

Näiden lisäksi tietenkin allergigon pitää aina muistaa, että normaalia perusvoide hoitoa ei voi poistaa ja välillä tarvitaan niitä kortisoni hoitojakin.


Sen verran voin sano, että magnesium suihkeet ovat voimakkaan hajuisia ja saattavat aluksi kirveltää iholla, mutta itse en ole huomannut näitä ongelmia. 
Lisäksi anoppillanikin on paha astma ja häneltä kysyin tänään viimeksi, että ottaako henkeen tuo suihke niin ei hän huomannut lainkaan. 


Kaikille eivät välttämättä nämäkään sovi ja jokainen käyttäjä on oma yksilönsä miten reagoi mihinkin tuotteeseen. Mutta itse olen saanut näistä apua. 


Tämänkin tiedot voit jakaa muiden bloggareiden keksen, koska tiedän joukossa olevan myös muita samoista ongelmista kärsiviä. 

Kiitos!


3 kommenttia:

 1. Tuo magnesium-suihke sopisi meidän jalkapalloa harrastavalle pojalle hyvin.
  Tuotteet kuulostavat toimivilta.

  VastaaPoista
 2. Tuo magnesium-suihke on aivan huippu! Olen laittanut sitä selkään ja toimii!

  VastaaPoista
 3. Meillä on tuo Magnesium Oil Joint ahkerassa käytössä. Tepsii meikäläisen yläselän ja niska-hartiaseudun jumeihin ja myös pojan kasvukipuihin.

  VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...