perjantai 11. joulukuuta 2015

Kynttilöiden alunen!

Päätin jälleen tehdä postauksen puhelimen kautta. Näin perjantai iltaisin junnu on vallannut pöytäkoneemi joten nyt saatte tyytyä tälläiseen postaukseen. 

Appivanhempieni talon rakennus puuhista parivuotia sitten oli varastoon jäänyt laudan pätkiä ja niinpä taas sain niistäkin yhden idean toteutettavakseni! 


Niistä syntyi tälläinen kynttilöiden aluslauta. 
Maalasin laudan valkoisella kalustemaalilla, decoupe tekniikalla laitoin enkeliservetin kiinni laudan pintaan. Lisäsin valmiin laudan päihin paksusta juuttinarusta kannattimet, josta tämän laudan voi siirrellä paikasta toiseen. 


Laudan toiseen päähänn voi laittaa joko tuikkuja, lyhdyn tai kynttilän jalat. Tämä olisi juhlapöydässä ihan kiva sillä lauta antaa korkeutta kynttilöille, eikä tarvitse pelätä, että kynttilän kaatuessa pöytäliina on täynnä steariinia! Mitäs pidit lautaideasta.
Ensin mietin, että mitenköhän hyvin tämä ideani toimii käytännössä, mutta sehän toimii ihan kivasti.

Joulupöytään ajattelin tehdä tähän pöytään jonkin kauniin asetelman sammaleesta ym, mutta saa nähdä kerkiänkö vai jääkö ihan kynttilän aluslaudaksi!

Hyvää viikonloppua kaikille!! 😃

8 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis siitä tuli <3 Ihana tuo enkelikuva.
  Mukavaa viikonloppua TaRa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ajattelin josko myisin myyjäisissä tämän laudan, mutta taidan pitää sen itselläni niin saan laittaa sen joulupöytää komistamaan. :)

   Samoin sinne ja kiitos! <3

   Poista
 2. multa tulee tänään kans postaus! ole kuulolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilkaisen jossakin vaiheessa, kun kerkiän! :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...