maanantai 9. marraskuuta 2015

Isäinpäivä!

Meillä oli tälläkertaa niin vauhdikas loppuviikko ja viikonloppu, että pitää laittaa varmaankin postaukset kahdessa erässä jälleen tulemaan.

Se toinen postaus käsittelee perjantaita erikseen ja tässä postauksessa ollaan lauantaissa ja sunnuntaissa. Mennään vähän siis ristiin nyt näissä  postauksissani.

Meidän esikoinen täytti 2.11. 14-vuotta. Synttäri Kakku kestit päätettiin pitää erikseen samana päivänä, kun vietettäisiin isäinpäivää.
Sunnuntaina oli isäinpäivä ja me päätettiin viettää sitä jo vähän etukäteen lauantain. Isäni, siskoni ja siskoni mieskaveri tulivat meille lauantaina. Päätin sitten tehdä kakun ja tämä kakku olisi samalla, sekä isäinpäiväkakku, että synttärikakku. 

Meillä jotenkin hassusti ovat muokkautuneet nämä syntymäpäivät ja juhlapäivät melkein aina samalle kuukaudelle, että saadaan hoitaa yhdellä kakulla kaikki päivänsannkarit kerrallaan.

Anettiin meidän Juhon aloittaa kakun leikkaaaminen, kun oli ensimmäinen päivänsankari tässä kuussa.
Iso mies ja äitinsä pituudessa ohittanut aika päiviä sitten. 


En paljon huomannut ottaa kuvia kaiken kiireen ja hälinän keskellä. Olisi voinut ottaa kuvan jossa olisivat kaikki kolme päivänsankaria niin Juho, isäni kuin rakas aviomiehenikin.


Kahdeksan munan kakun tein ja se kumottiin melkein kokonaan lauantain porukalla. Koristelussa minua auttoi siskoni ja kyllä tuli komia kakku!
En todellakaan ole näissä kakun koristeluissa mikään haka, mutta hyvin se tuntui jälleen maistuvan. 


Kakku oli gluteeniton ja laktoositon. Tein muuten ensimmäisen kerran kokonaan gluteenittoman täytekakku pohjan.

Isäinpäivän aamuna heräsin melko aikaisin, kun minun piti mennä jäähallille kioski tädiksi.
Siskoni ja sen mieskaveri olivat jääneet meille yöksi ja jäivät meille vielä aamiaispöytään istumaan, kun minä painoin kaasun kohti naapuri kaupunkia.

Sielä kioskista tultuani mieheni lähti Joelin kanssa takaisin jäähallille, kun heillä alkoi isänpäivä peli eli Isät vs pojat. Isät olivat ilmeisesti voittaneet pelin ja aika menoa kuulemma oli ollut.

Ajattelin, että olisin mennyt mukaan katselemaan, mutta en jaksanut en sitten niin millään. 
Olisin saanut tähän postaukseen varmasti hyviä kuvia siitä isät vs pojat pelistä. Noh eiköhän niitä tule vielä uusiakin pelejä jatkossa. 


Sellainen lauantai ja sunnuntai meillä.
Mites teidän isäinpäivä ja viikonloppu meni?4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kakku ja mahtavat koristelut.
  Lauantain vietin Meidän viikonloppu messuilla Pasilassa ja sunnuntaina juhlittiin isänpäivää ja lahjottiin meidän perheen isukkia.
  Mukavaa alkanutta viikkoa Tara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Kaksi näppärää kokkia koristelemassa kakkua. sellanen siitä sitten tuli! Mä en oikeesti ole mikään haka näissä kakku koristeluissa, mutta aikansa kutakin. Ehkä minä sitten joskus sellaisen täydellisenkin kakun saan vielä aikaiseksi. :)

   Samon sinne teille. :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...