maanantai 1. kesäkuuta 2015

SINÄ LOUKKASIT MINUA!!

____________________________________________________________________

Niin paljon puhutaan nettikiusaamisesta, niin paljon puhutaan koulukiusaamisesta, niin paljon puhutaan yleisesti kiusaamisesta. Kaikki kiusaaminen on aina pahasta. Jokainen meistä varamasti kokee jossakin vaiheessa elämäänsä tulleensa loukatuksi tai kiusatuksi. Kiusaamista ei saisi tapahtua: kiusaaminen jättää syvän haavan kiusattavaan henkilöön, saattaa tuottaa pitkä kestoita ja pitkällä aikatähtäimellä pahaa jälkeä. Kiusaaminen alentaa kiusattavan itsetuntoa, pahoittaa, haavoittaa, loukkaa ihmismieltä.

 Annetaan jokaisen olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on. Huolehditaan toisistamme

LUE KUVAN ALLA OLEVAT TEKSTIT!!!Sinä loukkasit kampanja 

on meneillään ja minäkin haluan omalta osaltani kantaa korteni kekoon. 
Hyvän asian puolesta kannattaa ollaa  muiden bloggareiden joukossa jakamassa tätä tärkeää asiaa.

_______________________________________________________________


Arvosteletko kaupan kassajonossa muiden ruokaostoksia ja ulkonäköä? Kommentoitko leikkipuistossa vanhemmalle, miltä tämän lapsi näyttää? Kerrotko kanssaihmisille, kuinka rumia, ällöttäviä ja vastenmielisiä he ovat? Kehotatko ostarilla pyörivää nuorta tekemään itsemurhan?
"Vitun kaksnaamainen pullukka huora! Tajuutsä et kukaan ei lue sun blogii koska oot niin säälittävä, etkä saa ikinä munaa tolla naamalla ja parempi jos vaa tekisit jotai tolle naamalles... painu sinne vittuun mistä tulitki ja kato peiliin ja jätä ne pullat yms. pois ihan suosiolla. Oot sairas ja lihava lehmä! ammu ittes!"

""Kateelliset muuta keksi." väitätkö että joku olisi sinulle kateellinen? :D sinun elämässäsi ei ole mitään kadehdittavaa tai ihanteellista. Ruma, Läski, loismatonen joka kuluttaa yhteiskunnan rahoja."

"sun muodoillas et oo voinu sairastaa anoreksiaa, oot säälittävä huomiohuora jolla ei ole yhtään ystävää ja joka baarissa istuu yksin nurkassa turpa kiinni"

”Mietin kuvia katsoessa, kuinka Eve on tosi pullukka. Olet kertonut syömis ongelmista hänen kanssaan. Ei hän kyllä näytä yhtään siltä ettei ruoka maistu. No, tietty jos annat makeita välipaloja asia saa toisen näkökannan. Silloinhan ruoka ei enää maistu ja lihominen on taattu. Eikö neuvolassa jo puututa asiaan? Ylipainoinen lapsi noin varhaan on kyllä lihava nuori/aikuinen.” (Kyseessä on normaalipainoinen vauva.)

”Usein sanotaan, että geenien sekoittaminen tuottaa terveitä jälkeläisiä. Aina se ei kuitenkaan näy sattuvan kohdalle." (Kirjoittajan lapsen vammaisuudesta.)

"Vittu oot nolo tapa ittes"

"ootko harkinnu itsarii? Jos oot ni mitä sä tääl enää oot?"

Ilkeät kommentit loukkaavat myös netissä. Me toivomme asiallista kommentointia blogeihin. 

A girl with too many pictures  -  Ai karkkii!  -  Aiatar  -  Aikuistumiskipuja  -  All hearts are wonderful  -  Am I Invited  -  Annun elämä uusiksi  -  Arkilove  -  By Tinja Katariina  -  Elämänilon alkulähteillä  -  Elämää pyörätuolista käsin  -  Emilia Christine  -  Enni Heidi  -  Ennin kengissä  -  Essi Maaninka  -  Fifty Way  -  Haaveilen kaikesta  -  Haaveita ja oikeeta elämää  -  Harmaa ja muut iloiset värit  -  HeioonJenna  -  Hulivilini  -  Ida Parviainen  -  Ihanan karmea  -  Ikimuistoista  -  Inku-chan  -  Inspiration  -  Jemppuu  -  Jenni's Lullaby  -  Kaaosta ja kukkamekkoja  -  Kadun aurinkoisella puolella  -  KIDULT  -  Kitujainen.com  -  Kotiäidin elämää  -  Kouluta Ite Paremmin  -  Kun äiti kelaa  -  Kuvastin  -  Käenpesä  -  Lady of The Mess  -  Leveämmin hymyilevä perhe  -  Chasing Happiness  -  Life à la Annika  -  Life is an illusion  -  Lifestyle by Maiju Kristiina  -  Love yourself first  -  Loyal Companion  -  Maalia kohti  -  Mammalaiffii  -  Mansikkatilan mailla  -  Marjukka Katariina  -  Meidän Pieni Ryyni  -  Mieleni on maalaus  -  Minäkö keski-ikäinen?  -  Moonika Kristiina  -  Munakoisoni ja minä  -  My life, with love Alesya  -  Nani - Be yourself  -  Napsahduksia  -  Natalia  -  Never Give Up  -  Nightwish Diamonds  -  Nuori ajattelija  -  On my way  -  Operaatio Äiti  -  Optimismia ja energiaa  -  Outi's life  -  paint my house BLACK  -  Paiqo  -  Perhosia masussa  -  Pieni Lintu  -  Pikku Bambin Blogi  -  Pinkit korkokengät  -  Privaattikamaa  -  Rakkaudella Hannele  -  Reborn Beast  -  Rouva Y  -  Ruusumäki  -  Saijis  -  Smagatsoff  -  Something different by Emilia  -  Spread your wings  -  Syvältä  -  Tassuttelijan päiväkirja  -  Teijan Kauneus Blogi  -  The Blind Leap  -  The Diary of Mariella Elisabeth  -  The World According to Jani  -  Thrill Me Tonight  -  Tipulassa  -  Touch the sky  -  Tuulanneli  -  Unelmia jahdaten  -  Unelmiin tai sinne päin  -  Vilhelmiina Lyydia  -  Waldgeistory  -  Weekend Chic  -  XL elämää  -  Zeninan  -  Äiti ja melukylän lapset  -  Äiti on vihannes  -  Äiti yrittää 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tärkeässä asiassa on hyvä olla mukana. Ikävää katsella miten tietentahtoen jotkut ihmiset loukkaavat toisia bloggareita kommentoimalla tosi ikäviä asioita. Nettikiusaaminen on niin yleistynyt, että sitä ei kohta saada enään kitkettyä pois.

   Poista
 2. Hyvä, että kiusaamisongelma nostetaan esille - toivottavasti kampanjalla saataisiin kiusaamista kitkettyä ja runsaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa, osallistuitko sinä tähän? jos et niin nyt äkkiä osallistumaan. Tiedä saadaanko kitkettyä koskaan pois, mutta olisi oikeutettua, että bloggaajat saisivat rauhassa ja kaikki muutkin netin käyttäjät luonnollisestikin kirjoittaa omasta elmästään pelkäämättä ikäviä kommentteja.

   Poista
 3. Tärkeä ja tähän päivään sopiva kampanja!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kai sinäkin Bikke siihen osallistuit?

   Poista
 4. Mä ajattelin tehdä jossakin kohtaa postauksen siitä, kun olen aikoinaan kokenut kiusaamista.

  Meidän ihmisten rikkaus on siinä, että kukin olemme persoonallisesti ja monipuolisesti juuri sellaisia kuin olemme ja minusta tätä rikkautta pitäisi arvostaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tekemään vain. Nämä jutut, kun eivät koskaan vanhene ja aina tulee vain uusia kiusauksen kohteita, ikäviä juttuja esiin. :(

   Nimenomaan ihmiset saisivat olla sellaisia, kun ovat ja ei aina tarvitsisi alkaa kommentoimaan toisista pahaa. Mutta kyllä se omaan nilkkaan aina kostautuu jos sille tielle lähtee ja alkaa haukkumaan.

   Poista
 5. Kiva, että lähdit mukaan kampanjaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan asiallinen kampanjahan tämä joten kyllähän näitä pitää eteenpäin viedä. Ikävää muutenkin tuollainen kiusaaminen.

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...