sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Pihan siivousta!

Eilen oli niin mahtavan kaunis ja lämmin päivä. 
Aamusta herätessäni totesin meidän nuorisolle, että nyt painutaan ulos touhuamaan. Meidän Joelin kaveri oli meillä yö-kylässä ja annoin pojille tehtäväksi virittää pihalle nuotion jossa voisimme paistaa makkarat. Juhon pyysin mukaani auttamaan marjapuskien siistimessä ja siinä samalla, kun hän siivoilisi ja leikkaisi rumimmat oksat pois niin minä siivoilisin mansikkamaata.

Meidän puskamestari vauhdissa ja voin kertoa, että teki meinaan yllättävän siistiä jälkeä ensikertalaiseksi. (ylpeä äiti)


Minä sen sijaan hikipäässä haravoitsin lehtiharavalla roskia mansikkapenkeistä ja revin irti vanhoja versoja ja lehtiä.


Tältä se jokseenkin pitäisi näyttää, kun on siivottu. Vielä pitää putsata harjan kanssa käytävät niin on vähän siistimmän näköiset. Nyt saa uusi sato tulla esiin!


Isäntä osti mulle uuden kottikärryn ja pari uutta kunnon haravaa joten nyt taas hommat luistaa. 
Näitä oli aluksi vähän hassu työntää, kun työntökahvoista on tehty niin pitkät, ja ne on paljon kapeamalla välillä toisistaan verrattuna niihin vanhanaikaisiin kottikärryihin. Mutta kevyet nämä ovat joten sopii varsinkin naisen käsiteltäväksi!
Kottikärryt ja haravat mies ostin agrimarketista. 
Joel ja Niko saivat olla nuotio mestareina, mutta poikien nuotiopuuha ei oikein tahtonut lähteä kunnolla käyntiin.


Niinpä sitten laitettiin vanha partiolainen ja äippä avustamaan ja johan alkoi tapahtua!


Siitä se pikkuhiljalleen lähtee käyntiin.
Saatiinhan me kunnon liekit meidän nuotioon ja pian päästäisiin paistelemaan makkaraa!


Loppujen lopuksi siinä kävi niin, että vain minä ja Niko paistettiin makkarat. Mutta minähän se nälkäinen olinkin, kun piti tehdä monta asiaa ja opettaminen kuluttaa enrgiaa kaikkein eniten!


Meidän pihalla on myös kukat alkaneet puskemaan läpi maan..


Lisäksi navetan eteisessä oli tälläinen väriläiskä ja raukkaparka ei päässyt lentämään. Minä sen siitä sitten nostin ulkopuolelle, mutta en tiedä miten luonto päätti tämän suhteen.
Meidän lauantai aamu alkoi todella lämpimän kauniissa kevät säässä. Päivä eteni hyvään tahtiin, mutta sitten puolen päivän aikaan tapahtuikin jotakin täysin odottamatonta ja siitä tulee juttua seuraavassa postauksessa!

Ilta meni meillä haikein mielin. Elmo jouduttiin pitkän harkinnan jälkeen lopettemaan ja Elmon muitolle aion kirjoittaa seuraavan postauksen!

Kaiken kaikkiaan meidän aurinkoisen lämmin päivä tuotti niin iloa kuin surua!
Nämä ovat niitä elämän surullisia ja ikäviä käännekohtia.


2 kommenttia:

 1. Oli kyllä mahtava ilma eilen. Tänään onkin sitten sadellut ihan kunnolla täällä etelässä.
  Otan osaa teidän suruunne. Rakkaan lemmikin menetys jättää aina aukon sydämeen. ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi. Eilinen aamupäivä oli kyllä ihana ja hieno, ilta todella ikävä ja surullinen. Mutta tätähän elämä on yhden on lähdettävä antaakseen toiselle tilaa. Tosin meille nyt ei toista tule, kun Miina jokatapuksessa jää ja kolme kissaa niin siinä menee hetken aikaa niiden kanssa touhutessa. Miinaasta on hyvä jatkaa jos haluamme sen toisen hirvikoiran. Nyt meillä on ainakin kokemusta ongelma koiran hoidosta ja kasvatuksesta. Mutta kokonaisuudessaan Elmo oli hyvä ja perus kuuliainen koira vaikka lopussa alkoi menemään huonompaan suuntaan! <3

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...