keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

grillikausi avattu!!

Edellisessä postauksessa hehkutin sitä suikulähteeseen saamaani kunnon allasta.

Tässä postauksessa sitten avataan se grillauskausi virallisesti ja se grillihän me ostettiin sieltä KodinTerrasta. Muutakin siis lähti mukaan kuin pelkkä allas. Bonusten perässä sinne tietenkin mentiin ja muahan harmitti se, että Agrimarket ei enään kuulu s-bonusten listalle.
Onneksi siis KodinTerra pelasti meidät.

Siinä se uusi Grilli nyt komeilee ja toivottavasti on hintansa arvoinen. Nämä kaasugrillit, kun eivät ole mistään halvimmasta päästä, mutta niilä saa aikaiseksi hyvät grilliruuat ja kannen alle mahtuu tavaraa ihan kiitettävästi. 
Voisin melkein sanoa, että meillä on nyt kerrankin kunnon grilli ja sitä vanhaa tiiligrilliä isäntä meinaa hyödyntää savustukseen.


Grillimestari työn touhussa. Meinasi vain mestarilla mennä vähän hermot grilliä kootessa, se kun oli pistetty ihan sietämättömän pieniksi osiksi.

Minä en vielä uskalla koskea tämän grillin nuppeihin ettei käy niinkuin kävi "äidilläni" joskus pistäessään kaasu grilliin valkeita. Meinasi siinä grillata melkein koko naamansa, kulmakarvat saivat vähän kyytiä.
Ehkä mä sitten jossakin vaiheessa yritän tunkea sormeani noihin nuppeihin, kun jaksan keskittyä kunnolla miten niitä käytetään. Miehelläkään ei ole enään mitään menetettävää, kun on jo lapsena polttanut kertaalleen ripsensä ja kulmakarvansa joten minä ja meidän pojat ollaan vielä ainoot jotka eivät ole saaneet liekkejä kasvoilleen.


Isännän toimiessa grillimestarina päätin napsia kännykälläni kuvia meidän kukkapenkeistä ja katsoa mitä on lähtenyt kasvuun ensimmäisinä.


Valkovuokot ovat jo kukkimisvaiheessa, mutta narsistit tulevat hyvää vauhtia perässä.


Kolmio penkeissä ei muut vielä ole kunnolla lähteneet kasvuun, muut kuin narsissit. Kuukauden päästä taitaa olla jo toinen ääni kellossa.


Näistä toiselle teen ensikesänä jotakin, mutta en vielä tiedä mitä. Tai sitten annan olla ihan rauhassa vielä toistaiseksi.Vain kanto jäljellä kaadetusta omppupuusta. Aikasemmissa postauksissa kerroin, että vanha omppupuu saa lähteä ja se sai kyytiä viime viikolla. Tähänkin mulla on oiva ratkaisu mitä laitan, mutta katsotaan nyt kerkiänkö tänä kesänä toteuttamaan pikkuisen toiveeni.


Pojat taisi vähän väsähtää, kun pelasivat sählyä keskenään meidän grillaillessa ja Juho tulla tupsahti suoraan kamerani eteen.


Tämä mies ei väsy varmaan koskaan. Joelilla on intoa ja ilmeitä vaikka toisille jakaa. 

Lätkäverkon takana näkyy meidän navetta ja sen isompaa puolta siivoiltiin sunnuntaina. Se oli niin täynnä romua, että piti vähän järjestellä ja viedä lasinkeräykseen, lehtikeräykseen tavaraa. Vieläkin on vanhaa romua jota pitää kiikuttaa kaatopaikalle. Paljon paremmassa ja siistimässä kunnossa tila on nyt sunnuntain suursiivouksen jälkeen. 


Minä kiikuttelen pihakeinussa ja nuuskuttelen grillistä tulevien ruokien tuoksua!


Maanantai iltana oli aivan mahtavan upea auringonlasku ja taivas oli melkoisen vaikuttavan näköinen.Tämän ja edellisen postauksen kuvat on otettu kännykälläni!


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu on ja hyvät liha, makkarat ja maissit tuli paistettua. Vapun aikana täytyy pistää oikein kunnon maukkaat ruuat jollei sitten tule lunta 30 cm!! :O

   Poista
 2. No kyllä nyt passaa grillailla, on muuten niin maan hieno grilli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vai ja vielä, kun opin itsekin käyttämään tätä niin maan hianoo grilliä!! :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...