maanantai 5. tammikuuta 2015

Uudenvuoden tervehdys!!

TÄÄLTÄ 
tullaan uusi vuosi ja uudet kujeet..Vuoden ensimmäinen postaus tulee videon muodossa ja toivottavasti teillä oli hauskaa katsella sitä. 
Tiedä onko tuossa videossa mitään hauskaa, mutta jotakin erilaista piti nyt toteuttaa blogin puolelle.
Tässä nyt testailen tubettamista joten katsotaan mitä seuraavaksi keksin.
Videolla mukana kuopus, minä, Elmo, Miina, Selma ja enikertaa Pekka mukana lenkkeilemässä.

-13 astetta pakkasta ja awot.. nokkaani niiskutan kokoajan. Tiedä mistä sekin johtuu, mutta alkoi heti vuotamaan, kun päästiin liikenteeseen. "Kylmä ilma ei tee nokalle hyvää"!

Enpä taida enempää pulista vaan antaa yleisön nauttia katselustaan!!


Nyt sekin on tehty, meinaan tämänvuoden ensimmäinen postaus. Ei tarvitse enään miettiä onko luomisen tuskaa vai ei.


8 kommenttia:

 1. Olipa kiva kuulla sun ääntä. Ihan hulvattomia noi teidän kisut ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tykkäsit. Täytyy joskus kokeilla vähän erilaista. Aikansa, kun harjoittelen näitä tubetuksia niin ehkä mää sen vielä joskus opin!

   Poista
 2. Hauska postaus ja ihania elukoita! Oikein hyvää alkanutta tätä vuotta. :)

  VastaaPoista
 3. Noita elukoita meni vipelsi kyllä aikas tiiviiseen tahtiin.. täytyi oikein keskittyä montako niitä meni! 13 astetta! Sillon pysytään sisällä :)) Näin kun kuulee äänesi tuntuu että tuntisi paremmin!! Kohta sinne kaffeelle tungen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu, että niitä vilisee kintuissa joka suunnalta, mutta loppujen lopuksi niitä on vain 5 kaiken kaikkiaan. Ihmeen lämmin oli mennä tuossa 13 asteessa, tänään menin samassa asteessa ja jeesus, että se teki naamalle kylmää. Tuuli lähinnä siitä ilkeän kylmän tekeekin. :) Juu katto ei mitään teretulemast vaan kaffeelle. Eiköhän me sellasta kahvipäivää aletakin suunnitella. "vointisi mukaan"! :)

   Poista
 4. Niin ja kyllä tämä vuosi on iloisempi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kuule toivotaan ja pidetään peukut pystyssä, että saataisiin molemmin puolin iloisempi vuosi. Positiivisesti yritetään ajatella vaikka, mä tiedän ettei siellä päässä aina jaksa olla positiivinen, mutta yritetään kuitenkin! :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...