keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Super food ja vitamiinit!

Veikkaampa, että melkein jokatoisessa blogissa tai ainakin jokainen bloggaaja mainitsee Super foodin ja tuotteiden testaamisen kerran elämässään. Jotkut ovat jo pitkään käyttäneet Super food valikoimaa, mutta toiset ovat hitaammin lämpeneviä tälle ylesityvälle Super foodille. (Kuten esimerkiksi minä!!)

Eräs tuttavani on hyviä elämäntapoja noudattava ja melkoinen nikkari näissä super food tuotteiden testauksessa. Tämän bloggaajan innoittamana päätin sitten mennä ja ostaa kasan super food tuotteita ja alkaa testaamaan miltä ne maistuvat ja mitä niistä voisin kikkailla itsetehtynä.

Oli siihen super foodin hakuun erityinen syykin!
Kävin tänään Porissa luotto parturillani joka laittoi jälleen hiukseni kuntoon. Leikattiin, ohennettiin ja siistittiin oikein reilusti kovalla kädellä.
Siinä parturin penkissä istuessani totesin, että eikös tässä vieressä ole Lifen myymälä? Muistin sen ja sanoin, että sieltä pitää käydä hakemassa apuja heikkoon yleiskuntoon.

Miksi heikko yleiskunto?
Vietin viikon sairaalassa kovan kuumetaudin kourissa ja mikälie tauti sitten oli, mutta veti kyllä mehut meikäläisestä ihan puhki. Muistakkaan, koska olisi ollut niinkin korkea kuume kuin 40 astetta. Mies muisteli, että hänen aikanaan ei kyllä ole minulla ollut koskaan. Kuumeen lisäksi oireita oli oksentamisesta, flunssaan, yskään, ym.. tauti jäi edelleen määrittömäksi ja salaperäiseksi. Sairaalassa oloni aikana tehtiin kymmennittäin verikokeita, mutta mitään järkevää vastausta ei selvinnyt. Välillä alkoi jo itseenikin epätoivo iskeä, mutta tauti antoikin positiivisen kääteen viikonlopun aikana ja tulehdusarvot laskivat vauhdilla. Viime viikon maanantaina sitten kotiuduin viimeinkin kotiin!

Tämän vuoksi oli pakko mennä lifen myymälään käymään ja hakea kunnon satsi yleiskuntoa kohentavia tuotteita ja vitamiineja. Lisäksi päätin sitten ostaa kokeiluun näitä kovin kehuttuja ja puhuttuja super food tuotteita! (1,5 viikon makaamisen jälkeen, lihakset ovat todella huonossa hapessa joten kestää tovin ennenkuin tästä taudista selvitään kunnolla)!!

Nyt löytyy omega kolmosta sitruunan makuisena nestemäisenä.
Magnesiumia kirsikan makuisena imeskely tabletteina
Mini Total moni vitamiini valmiste joka sisältää paljon muutakin.

Apteekista kävin vielä hakemassa d-vitamiinin tukemaan näitä muita.

Eiköhän tämä paketti anna edes hitusen meikäläisen yleiskuntoon potkua!


Nyt se sitten alkaa!!
Super Foodit tulivat jäädäkseen myös meille.
Vielä en ole maistellut miltä maistuvat, mutta huomen aamulla avataan pari pussukkaa ja laitetaan ainakin china siemeniä ja goji marjoja puuron joukkoon testiksi. Vähän jännittää nyt miten maistuu, mutta super foodin puolesta puhujat varmaankin voivat kommentoida ovatko olleet tyytyväisiä?

Niin ja eihän nainen voi olla ostamatta raakakaakao jauhetta, kun sitä kerta oli hyllyssä tarjolla!!


Niin moni puhuu raakasuklaast ja sitä minäkin sitten päätin ottaa testiksi valmiina levyinä. Nyt olisi sitten goji, lemon ja granberry testissä. 
Näissä on se hyvä puoli eivät sisällä maitoa..
Super foodi oppaan myyjä iski kaupan päälle pussiin ja totesin, että ja taas tulee uutta opiskeltavaa ja luettavaa.

Kerron sitten aikanaan miten näiden tuotteiden kanssa meidän talossa on mennyt ja mitä kaikkea niistä olen keksinyt. Menee tosin aikaa ennenkuin pääsen kunnolla jyvälle super foodin aineista valmistettaviin kotiruokiin!


Lopuksi nappasin vielä kaupasta naturdietin patukoita varastoon ja ajttelin, että nämä voisivat olla hyviä välipalana lenkkeilyn ja muun liikkunnan yhteydessä. Ei tietenkään jokapäivä, mutta aina silloin tällöin, kun alkaa tekemään makeaa mieleni!! (öhöm..nyt tuli paha vale, eli siis jokapäivähän sitä makeaa tekee mieli)


5 kommenttia:

 1. Tsemppiä toipumiseen!

  Suklaa on hyvää monessa muodossa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!
   Nyt pitää testailla tätä raakasuklaa maailmaa, maistella, haistella ja ilmeet kertovat sata sanaa. Eilen maisteltiin gojin marjalla maustettua raakasuklaa levyä ja pitää kyllä todeta, että menee hetki ennenkuin totun tuohon raakasuklaan makuun! :)

   Poista
 2. Huh, onpahan tauti ollut sinulla :(, onneksi olet jo kunnossa. En olekkaan kokeillut noita super foodeja, joten innolla odotan sun kommentteja kokemuksistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se melkoinen tauti ja oli veti mehut meikäläisestä oikein kunnolla. Mikään ihme silti ei ole, että lihakset eivät palaudu vielä kunnolla ja käveleminen tosi hankalaa ja kivuliasta. Pari viikkoa melkein makasin tuon taudin kourissa niin kyllähän siinä lihakset veltostuu ja heikkenee!! :(

   Juu mä laitan tänne aina silloin tällöin postauksia testailuistani ja eilen testattiin yhtä juttua ja voin kertoa, että vähän vaatii makuaistit totuttelemista!! ;)

   Poista
 3. Mulla nyt jotenkin katse jumittui noihin suklaalevyihin :D Maut kuullostaa tosi herkuilta :) Kun olin siellä läskien ryhmässä niin siellä opetettiin tuon raakasuklaan olevan normaalia paljon tuhdimpaa tavaraa eikä sitä pitäisi pystyä syömään samanlaisia määriä kuin perinteisiä Marabuun tyylisiä levyjä. Muista nyt huilata myös kunnolla vaikka olet duracell-pupu, että sun elimistö saa rauhassa heräillä sun sata taulussa koko ajan - menoon :)

  VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...