keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Yllätys vieraita!!

Edellisessä postauksessani kerroin mattojen pesupuuhistani, mutta tapahtui sinä päivänä muutakin mielenkiintoista..

Nimittäin saatiin yllätysvieraita ja se jos mikä oli mukavaa. Mieheni Serkku Seija käy lapsen ja miehensä kanssa äitinsä kotipaikassa lomailemassa aina kesäisin muutaman päivän. Tälläkertaa oli myös appiukkoni sisko eli mieheni serkun äitikin mukana. Oli todella kivaa nähdä myös mihen tätiä, koska näemme häntä todella harvoin ja ikää alkaa olemaan tälläkin tädillä kiitettävästi joten matkustelu alkaa ikäälle ihmiselle käymään rankemmaksi kuin meille nuoremmille.

Olivat edellisenä iltana käyneet meillä nopeasti kylässä ja lupasin Seijalle, että philip voisi tulla meille kyläilemään ja leikkimään seuraavana päivänä. Niinhän se poika sieltä sitten tulla tupsahti äitinsä kyydissä ja leikit alkoivat.
Mukavinta tässä jutussa on se, että philip on meidän Juhon ikäinen eli kummatkin aloittavat syksystä ylä-asteen joten oli kiva saada pojille pikkuserkku kylään. 

Tässä vaiheessa pitää hieman mainostaa:
Kuulin Seijalta, että Philip oli päässyt Pastorit rap-yhtyeen uusimmalle musiikkivideolle esiintymään 
Philippiä oli pyydetty mukaan videolle ja hänhän oli siihen lähtenyt reippaana mukaan. Philipin siis voit nähdä pastorien uusimmalla videolla joka kantaa nimeä (badboy). Pitää olla silmät tarkkana tätä musiikkivideota katsellessa sillä Philip vilahtaa todella nopeasti videolla.
Biisi on itunessa ladattavissa ja pastorien facebook sivustolta voit käydä katselemassa musavideon. Jaoin myös musavideon blogini facebook sivustolle joten sieltä voitte myös käydä videon tsekkaamassa.

Kuuntelemisen arvoinen biisi ja ihan hyvääkin materiaalia on bändin miehet tehneet joten tämä taitaa jatkossa fanittaa "pastoreita"!
Vähän erilainen biisi, mutta hyvä joten suosittelen kuuntelemaan.

Tässä kuvassa on siis Philip ja philip asuu vanhempiensa kanssa keski-suomessa.
Miehen serkku on aikanaan mennyt naimisiin (on siis edelleenkin) etiopialaisen miehen kanssa joten siksi mieheni suvussa on myös kansaivälistä verta. Seija perheineen poikkeilee meillä vain liian harvoin kylässä, mutta onneksi tänäkesänä kerittiin näkemään!
Kovasti pikkuserkuksia nauratta, mutta kuka kertoi vitsin? Taisi olla meidän Joel joka toimi naurattajana tälläkertaa, kun kuvaustilanne meni aivan mönkään...


Nyt vähän vakavoiduttiin ja mietitään, että jokohan se akka on saanut kunnolla kuvatuksi meitä tältä kesää.
Tähän ne kuvat sitten loppuivat, kun pojat eivät suostuneet olemaan kesämalleina ja minun piti rynnätä ruuanlaiton ja mattojen pesun kimppuun. 


Tälläisiä kesävieraita meillä aina välillä vierailee. Mielestäni on hyvä, että nykypäivänä vielä serkut ja pikkuserkut pitävät toisiinsa yhteyttä!


2 kommenttia:

  1. Voi mahoton miten söpö tuo Philip on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siitä ihan komia mies tuleepi aikanaan, pituutta on ainakin hurjasti venähtänyt, kun kasvaa kohta mein juhon ohitse. Mutta ovatpa nämä mieheni isän puolen suku muutenkin pitkää porukkaa. Kääpiöksi itseni tunnen! ;)

      Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...