torstai 5. kesäkuuta 2014

Usvaista unelmaa!

Eilen oli kyllä yksi kuumimmista, kosteimmista ja lämpimimmistä päivistä. Päivällä tuli pyyhittyä hikeä otsalta touhutessa yhtä sun toista, tänään sama hikiveden valuminen otsalta jatkui edelleen. Kyllä kesä on ihanaa, mutta ihanaa on myös se, että yöllä on vuorovastasesti hieman viileämpää.

Eilen illalla ajattelin, että käväsen ulkona haistelemassa raikasta ilta ilmaa. Eihän siinä jälleen kauan mennyt, kun katselin maisemaa ja totesin, että kameraa kaivataan jälleen.  Kipaisin takaisin sisälle hakemaan nopeasti kamerani ja kukapa ei tahtoisi olla kuvaamatta usvaista kesämaisemaa!

Miettikää mikä fiilis tuli oikeesti siinä vaiheessa, kun usva nousi maasta, ympärillä vihertävä kesämaisema. Kukat ja erilaiset kasvit ovat kasvaneet täyteen mittaansa kukkapenkeissä ja talon reunuksilla. Lisäksi linnut visersivät, SATAKIELI laulaa luritti jossakin puiden seassa. Mikä voisi kuvatakaan tätä tunnetta? Lisäksi minulle tuli ovesta ulos astuessani aivan tunne, kuin olisin astunut täysin eri maailmaan kuin mistä olin päivän aikana kulkenut erestakaisin huomaamatta mikä maisema oikeasti ympärilläni vallitsee. 

Minulle tuli täysin tunne kuin olisin astunut johonkin kasvihuoneeseen, koska ilma oli melkein verrattvissa kasvihuonen ilmaan. Lisäksi saniaiset jotka kasvaa rehottavat rappustemme vierustalla toi tunteen, kuin olisin astunut amazonien viidakkoon jossa linnut visersivät ja satakieli päästeli monia erikoisia äänteitään. 
Mieleni teki sulkea silmät ja kuvitella olevani jossakin kasvi/lintuhuoneessa aivan omassa hiljaisuudessani. Ainoa asia mikä tämän hiljaisuuden rikkoi oli naapurustossa kuuluva koirien haukunta.
Tämä koirien haukunta ei kuitenkaan antanut minun häiritä kuvauksiani tai umelmointia viidakossa olemisesta. 

Tulihan siinä tietenkin kuvattua niitä viidakko kasvejakin lähempää usva maiseman rinnalle.
Siinä sitä viidakkoa parhaimmillaan!!


Sellainen viidakko seikkailu minulla eilen illasta.

Onneksi käärmeitä ei tullut tässä viidakossa vastaan, vaikka eilen kuulemma oli yksi luikerrellut puutarhaani!

4 kommenttia:

 1. Wau mitä kuvia oletkin saanut napattua. Mahtava usva, ihan kuin satua tai unta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan otsikoksi kannattanut laittaa, että usvainen uni?
   Kiitos! Katselin juuri noita usvakuvia ja totesin, että kuvaan olisi sopinut joku vaalea hiuksinen tyttö/nainen valkoinen mekko päällään kulkemaan usvan sekaan! :)

   Kyllä se melko satumaista olikin katsella tuota maisemaa ja tuli kyllä aivan tunne kuin olisi ollut amzonien viirakossa, vaikka en siellä koskaan ole käynykään kuin elokuvissa ja unissa! ;)

   Poista
 2. Otit niin upeita kuvia. että hyvin pääsi mukaan sun viidakkotunnelmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ja kiitos! Mielikuvitus alkaa kyllä väkisinkin laukkaamaan tälläisessä maisemassa. Meillä on nyt sitten oma viidakkokin täällä. :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...