perjantai 6. kesäkuuta 2014

Suklainen yllätys!

Kuinka moni muistaa alkuvuoresta facebookissa ystävien kesken kiertäneen tekstin, jossa jokainen laittoi viestin omaan profiiliinsa näkyviin ja jos joku kommentoi siihen tekstiin niin tekstin laittanut lupasi lähettää jonkun pienen yllätyksen vuoden 2014 aikana kommentoijille?

Ne varmasti muistavat jotka ovat facebookissa ja jotka ovat tämän tekstin saaneet ja kommentoineet siihen!

MINÄPÄ UNOHDIN!!
Nolo, juttu, mutta veikkaanpa, että taitaa monelle muullekin käydä samalla tavalla. Muistin sitten itsekin, että hyvänen aika minunkin pitää laittaa yllätyspaketit niille jotka kommentoivat tekstiini.

Posti toi yllätyspaketin tosin en odottanut ihan kahta pakettia samana päivänä. Tiistaina lähdin Juhon kanssa aamusta kaupunkiin, koska minulla oli työkkärissä käynti aika. Siellä istuessani ja suunnitelmia tehdessä puhelimeni pärähti soimaan ja postista soitettiin, että sinulle on tulossa paketti kotiin kuljetettuna. Silmät kirkastuivat heti, koska tiesin, että nyt tulee se mitä on kauan odotettu! Uusi puhelin ja onneksi tulikin nopealla aikvälillä! Lupasin postinkantajalle, että meidän Joel saa ottaa lähetyksen vastaan jne.. no anoppi sen oli kuitenkin kirjannut!
Kotiin tultuani kaupungista kävin heti paketin kimppuun ja availin pakettia ja ihailin uutta puhelintani. Aloin katselemaan pöydälle ja miettimään, että tässäkö nyt sitten kaikki tämän päivän postit oli? Sanoin Juholle, että käväseppä postilaatikolla hakemassa posti. Sieltä tulikin toinen paketti ja ihmettelin, että mikä tämä nyt on ja enhän minä ole mitään tilannut muutakuin sen puhelimen? 

Availin siinä pakettia ja jäin tuijottamaan huuli auki, että hä!
Mitäs sieltä löytyikään...
Sieltä paketista löytyi tälläinen suklainen unelma...

Suklainen suihkusaippua
Tummaa suklaata levy
Kynttilä suklaata (valko-tummaasuklaata)Melko makeaa ja äitelää oli tämä tummasuklaa, mutta kyllä se hyvin mahaan mahtui!


Koko akka tuoksuu suklaalta kaulasta varpaisiin asti!6 kommenttia:

 1. Ihana yllätys! Kyllä tuollaiset suklaiset ihanuudet otettaisiin ilolla vastaan täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytysköhän mun alkaa suunnittelemaan arvontaa ja laittaa vaikka siihen arvonta pakettiin mukaan jotain suklaistakin! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli kyllä melkoinen ylläripylläri. Tosin melko äitelän makuista onkin tuo tummasuklaa! Sitä ei tule paljon syötyä, kun on jo ihan kylläinen olotila! :)

   Poista
 3. Mulla fasebuukkikavereiden määrä on niin pieni, että nolottaa, niin olen tuollaisesta jäänyt ihan ulkopuoliseksi :) Noin ihana moninkertainen suklaistaminen olisi kyllä ollut todella mieleinen yllätys :) No, mää lohduttelen itseäni, ettei se lahja välttämättä olisi ollut noin upea vaikka mukaan olisin päässyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei sillä naamakirja kaveri määrällä niinkään ollut vaikutusta tähän postaus juttuun. Häpeissäni myönnän, että en edes itse muista montako kommentoi siihen postaukseen. Sen verran kuitenkin aivonupukassa on tallennustilaa jäljellä, että sinne on mahtunut muistiin tasan sen verran postauksesta asiaa, että muistan vain muutaman kommentoineen. Nyt pitäisi nolona kysellä ketkä sitten kommentoivat. äähhh... !!

   Kiki sun pitää hakea kaveriksesi meitä bloggaajia sinne naamakirjaas niin johan alkaa kaverilista lisääntymään! Meillä olisi kuule siellä varmasti paljon keskusteltavaa keskenämme! ;) vink..vink..!

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...