lauantai 24. toukokuuta 2014

Kevät kuvin!

Kolmisen viikkoa sitten katselin keväistä luontoa ja huomasin kuinka kukkapenkeistä oli narsissit alkaneet kukkimaan todella kauniisti. Puissa ei vielä ollut kovinkaan paljon näkyvissä kukintoja saatika letiäkään, mutta nenäni ja silmäni muistuttivat minua siitä, että kevät on todellakin saapunut ja siitepölyt sen mukana.


Kolmeviikkoa sitten kuvattu


Tänään kuvattu!


sama kolmiopenkissä!
Seuraavat kuvat olen kuvannut viime viikolla ja äkkiä ne nuput aukeavat ja lehdet alkavat kasvamaan. Tänävuonna olen tainnut ensimmäisen kerran olla oikein urakalla kiinnostunut kasvillisuudesta ja niiden kasvusta. Täällä maalla katselin koko pitkän talven harmaata ja kuraista pihaa, nyt kevään vihreydestä nauttineena en voi olla kuvaamatta luntoa!


Omenapuut kukkivat ja minä odotan, odotan ja edelleen odotan niin innolla loppukesän ensimmäistä tuoretta kypsyvää omenasatoa!

Vaahteran lehdet ovat saaneet kevään vihreän värin lehtiinsä!
Tässä tulikin aimoannos kevät kuvia!
Toivottavasti miellytti sinunkin silmääsi?


6 kommenttia:

 1. Kyllä Suomen kevät ja kesä on kaunista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Kuinka moni lähteekin suomesta kesäksi ulkomaille matkustelemaan vaikka omassa kotimaassa kesät ovat aurinkoisia, lämpöisiä ja maisemat ovat kauneimmillaan?
   <3

   Poista
 2. Kauniita kuvia! <3 Keväällä luonto vehreytyy nopeasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllättävän nopeasti on kyllä alkanut kaikki kukkimaan ja pulpahtelemaan maan alta esiin. :)

   Poista
 3. Kyllä miellytti silmää oikein kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyksekseni huomasin, kuinka hyvin olin onnistunut uudella objektiivillani kuvaamaan näitä lähikuvia. Mietin juuri, että näistä voisi teettää seinälle valokuvat ja tehdä ehkä parit kortitkin! :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...