sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sisältö uusiksi!

 Naapurimme oli pistänyt metsää kumoon oikein urakalla ja minä kuljin koirien kanssa lenkkeilemässä siellä kaadetulla alueella.
 Puiden kaadon mukana oli puiden latvoista tippunut isoja hyväkuntoisia ja näyttäviä käpyjä joten en raaskinnut niitä jättää sinne metsikköön maatumaan vaan keräsin pussiin mukaani ison läjän!
 
Anopillani on ollut isossa lasipurkissa kirkkaat jouluvalot ja niiden seassa on ollut käpyjä koristeena. Mä päätin testata samaa juttua nyt, kun kerran löysin saaliikseni lenkkireissulta ison määrän käpyjä.
Nyt ei ole joulun aika, mutta minulla oli siinä isossa lasipurkissa käpyjen sijaan hopeisen ja kultaisen värisiä joulupalloja ja ajattelin tänään pussittaa ne säilöön vintille odottamaan seuraavaa joulua. Nyt halusin vaihtaa niiden pallojen tilalle nämä metsäreissullani löytämäni kävyt!
 
Tämä valoidea ei siis ole mikään joulukoriste juttu vaan voi toimia myös yö valona kuten meillä olkarin puolella. Ei tarvitse yöllä pimeässä kompuroida jalkojaan mustelmille, purkista tuleva valo antaa yöksi valoa pimeyteen.
 
 
 
Siinä ne kävyt antavat lamppujen kera valoa pimeyteen. Tosin yöt alkavat pian olemaan valoisia kevään ja kesän tullen, mutta nämä voivat toimia seuraavaksi ihan vain koristeenakin!
 
 


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Löyty niin mahtavan kokoisia käpyjä metsiköstä, että oli pakko hyödyntää. Ompahan nyt sitten yö-valoa nuorisolle. Vaikka kesä alkaakin lähestymään ja yöt valostumaan. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen! :)

   Poista
 3. Tämä idea täytyy varastaa ja laittaa korvan taakse jemmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutakuin testaamaan!! Itseasiassa tämän idean olen varastanut anopiltani! :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...