sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Heinäseipäät hyllyksi!

Näin sateisena sunnuntai päivänä voi duunailla ja tehdä kaikkia rästiin jääneitä hommeleita. Olen miestäni pyytänyt pitkään tekemään minulle hyllyn, jonne saisin laittaa tavaroitani ja lehtiäni ym..

Vanhat heinäseipäät jälleen uusiokäyttön!!
Nyt on meilläkin seivästetty ainakin yksi hylly, pyysin miestäni tekemään hyllyn heinäseipäistä ja suunnittelin hänelle mallia siitä minkälaisen sen tahtoisin olevan. Mies rupesi viimeinkin tuumasta toimeen toteuttamaan mun suunnitelmaani ja ei siinä montaa tuntia kulunut, kun hylly oli valmis.

Tälläsen se mun ukko kulta mulle sitten väsäsi ja saa kelvata ainakin hetkeksi. Nyt ainakin saan tavaroita kasalle hyllyyn ettei kaikki mun askartelu, omepelu, kokkaus kirjat ym..ym.. muut roinat etteivät loju viikosta toiseen meidän tv-tasolla tukkimassa kaikkea tilaa!


Sain uusimmille sisustuskirjoilleni/lehdille, ruokakirjoilleni ja Jeanne d´Arc lehdillenikin omat paikkansa hyllyköstä!Te saatte lukijat ja seuraajat nyt päättää tämän hyllyn lopullisesta väristä!
Pidetäänkö se tälläisenä heinäseipään värisenä vai maaltaanko se vaalkoiseksi? Tämä on tietenkin makuasia, mutta nyt en osaa päättää kummassako värissä sen pitäisin?

Itselläni on vain yksi ehdotus se, että vetäisin ihan kevyesti valkoisella maalilla kerran pintaan kevyen silauksen. Heinäseipäiden väri tulisi vielä sieltä läpi ja antaisi vähän sellaisen petsatun tunnelman!

Maalatakko vai ei? Siinä pulma!6 kommenttia:

 1. Mä vetäisisin vähän sitä valkoista, mutta vaan vähän. Taitava ukko sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin määkin vähän ajattelin, että jos silleen teksi! Nykyisellä värillään tämä näyttää ihan varaston hyllyltä ja jotta sen saisi paremmin sointumaan meidän "makuuhuoneen" väreihin niin se kevyesti valkoisella vetäseminen voisi näyttää paljon raikkaammalta! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, pitää vain vaihtaa vähän värisävyä niin awot! :)

   Poista
 3. Se on upea! Anna ensin olla puun värisenä ja sitten kun kyllästyt niin sitten valkoista maalia. Sitten hylly tuntuu taas ihan uudelta. Se valkoinen maali tuppaa kyllä vaan olemaan sellaista ainetta että sitä tulee himo vetää sitä jokapaikkaan eikä pysty pidättelemään:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu niin ajattelinkin, että pidetään aluksi ihan heinäseiväs väreissä. Mutta jos kyllästyn niin sitten suunnittelen sellaisen pienen silauksen vaaleutta.

   Näinhän se on, kun valkoiselle antaa vallan niin se vie koko käden. :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...