sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Aprikoosi leipä!

Piirakoita on nyt leivottu ja maisteltu pariin kertaan jote päätin kokeilla miten sujuu leivän leivonta! 
löysin pirkan sivustolta hyvän ohjeen ja totesin, että tätä pitää lähteä ehdottomasti testaamaan. Ohje testattiin ja pirkan reseptillä tehtynä lopputulos ei voi olla kuin hyvä. Nyt oli siis kyseessä aprikoosi-porkkana leipä ja aika milenkiintoinen makuyhdistelmä, en olisi kuvitellutkaan kuinka hyvin aprikoosi soveltuu leipään. Maku oli hyvä ja no ei taikinan nostatus tainnut mennä kuin strömsössä, mutta valmista tuli ja kukapas muukaan tästä kokeilusta eniten tykkäsikään kuin oma rakas ukkoni!
On mulla hyvä mies, kun voin koemaistattaa sillä kaikki tekeleeni ennenkuin isken vieraiden maisteltavaksi. Tie vie miehen sydämeen vatsan kautta, eikös se niin mennytkin? 

Ajattelin, että saatte tulevaisuudessa lukea lisää leipä kokeilujani blogistani.
 Pitää kuitenkin ensin saada sellainen ahaa elämysfiilis ja löytää tarpeeksi hyvä resepti joka tempaisisi minut leipien leivonta maailmaan uudelleen!Ohjeen leiville löydät painamalla allaolevaa linkkiä
 Porkkana-aprikoosileipä
Niin minä kuin varmasti moni muukin on huomannut, että Pirkalta löytyy todella hyviä ja käteviä ruokaohjeita. Itseltäni löytyy joku pirkan paksu keittokirjakin ja sitäkin välillä hyödynnän kokkailuissani!

Mikäli et ole vielä testannut pirkan reseptejä niin nyt äkkiä klikkaamaan alla olevaa linkkiä ja katsomaan josko sinullekin löytyisi sopiva kokkausohje?
PIRKKA

4 kommenttia:

 1. Juu, kiitos vaan tästä postauksesta, nyt pitää sitten huomenna leipoa leipää, NAM <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutakuin testaamaan ja äkkiä! Pirkan ohjeista ne parhaat ohjeet löytyvät! :)

   Poista
 2. Aprikoosista tulee varmaan sellaista hyvää happamuutta ja makeutta. Sulla on täällä nyt niin hyviä reseptejä, että nämähän on testattava kaikki :) Oman jauhopeukaloni tuntien en kyllä saa millään aikaiseksi noin kaunista leipää, ristikko tuossa päällä on tosi nätti ja koristeellinen. Sopisi hyvin pääsiäispöytäänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika erilainen makukokemus tämän aprikoosin kanssa. Laitoin kyllä vähän enmmän sitä aprikoosia mitä ohjeessa oli ja tuli heti vahvempi ja karvaisempi maku. No ei se nostatus kyllä meikäläiselläkään ihan mennyt putkeen, mutta hyvää oli ja tuli syötyä, Ajattelin tehdä jossakin vaiheessa uudestaan sen verran koukkuun jäin tähän reseptiin! :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...