lauantai 22. maaliskuuta 2014

Haaste: epämiellyttävin tuote!

Sain Kikiltä http://kikishome-kiki.blogspot.fi/ blogista haasteen ja nyt minun pitäisi sitten selvitä tästä haasteesta ehjinnahoin. 
Haasteita putkahtelee aina silloin tällöin toisilta bloggareilta ja niihin on kiva vastailla. Ennenkuin alatte lukemaan minun vastauksiani niin kannattaa käydä klikkaamassa itsensä kikin blogiin ja katsella hänen vastauksiaan. Siinä on kuulkaas sellanen nainen jolla on sana hallussa ja saatte varmasti viikon parhaat naurut. Kiki on blogikeskuudessamme tullut tunnetuksi herskyvästä ja lentävästä huumoristaan. Suosittelen siis vilkaisemaan sen blogia! Jos sää eksyit tänne niin mee nyt ihmees tsekkaamaan sen naisen jutut!

Itse haastikseen...

1. Lempivärini sisustuksessa.?

Tähän voisi vastata, että voisin joskus testauttaa oman värikarttani. Olisi mielenkiintoista nähdä ja kuulla missä mennään ja mitkä värit ovat minulle sopivimpia.
Sisustuksessa toistuu melkein aina tummanruskea, harmaa, hopea, valkoinen, musta, beige, mokan värit. Lähinnä varmaan lämpimiä ja vaaleita väriä jotka saavata aikaan rauhallisen tunnelman ja levottomuus jää kodin ulko-ovien toiselle puolelle.

2. suosikkini leivonnassa?

Ensimmäisenä, kun alan harkitsemaan leipomista niin kaivan esiin ammattikoulun keittiöpuolelta saamani kirjan esiin ja sieltähän ne parhaat ohjeet löytyy niin pullan perusohjeesta karjalanpiirakkaan asti.
Eiköhän se munkkien valmistus ole se kaikkein mieleisin, mutta aina ei voi syödä pelkkiä munkkeja ja välillä tarvitaan jotain muutakin joten silloin TaRa leipoo juustokakun!
Juustokakut ovat siis suuria suosikkejan, mutta niitä tehdessä pitää olla sellainen tietyntyyppinen fiilis, koska ovat tosi työläitä tehdä.

3. viisi blogisuosikkiani?


Suosikkeja löytyy vaikka kuinka monta ja laidasta laitaan, mutta nämä ovat nyt ne hot listalla olevat. Muistin menetys varmaan meneillään, koska en oikeesti enään muista kuinka monessa olen käynyt vierailemassa ja kommentoimassa. 

4. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä?

Meille hankittiin tässä pari kuukautta sitten  netflixi, jep mä jäin koukkuun heti ensimmäisestä katselukerrasta ja totesin, että nyt mä en sitten varmaan muuta teekkään kuin vahtaan kaikki vapaa aikani flixiä!
Löytyipä sieltä sitten vapmppyyri päiväkirjoista kaksi tuotantokautta ja kerran kun aloin katsomaan niin pitihän ne kaikki jaksot sitten katsoa läpi. Välillä tuntui pääkopassa, että muutunkohan minäkin kohta vamppyyriksi ja onkohan mun elämäni ihan kohdillaan? Välillä hoin itsekseni, että T...A hanki itsellesi elämä...!
Suosikkihahmoni tietenkin on sarjan pahispoika eli Damon Salvatore eli Ian Sommerhalder.


Selaisin fixiä läpi ja mietein, että mitä muuta kivaa katsottavaa löytyisi, vamppyyrit oli nimittäin jo moneen kertaan nähty ja läpi katseltu. 

Seuraavaksi menin jälleen ajassa taaksepäin ja palasin vuoteen 1999, samaan vuoteen jolloin valmistuin merkonomiksi. Samana vuonna tv:ssä pyöri roswell sarja ja tietenkin siinä oli pääosassa ufot jotka olivat tulla tupsahtaneet maanpäälle ja etsivät omaa itseään, keitä he ovat ja mistä tulevat! Sarjaa löytyi flixistä peräti kolmen tuotantokauden verran ja enempää sitä ei edes kuvattu. Tuli hurjat teinivuoteni mieleen tätä sarjaa katsellessani ja voi hyvänen aika sitä muotia vuonna 1999. Minä sentään mikään teini enään tuona vuonna ollut, mutta se muoti! voi hyvänen aika sentään...
Sarjan pahissymppis on tietenkin 
Michael Guerin eli Brendan Fehr


Vamppyyrit ja ufot koukuttaa, mutta hyvää ajanviihdettä silloin, kun ei tiedä mitä tekisi. Nämä nyt sattuvat olemaan hitti vielä tänäkinpäivänä joten eipä unohdeta näitä kahta hyvää sarjaa.
Tässä olivat omat suosikkini ja nyt mä muutun takaisin 40 kympin kriisiä lähestyvää akaksi ja palaan takaisin maanpinnalle.

5.  Designesine tai -huonekalu, joka ei ikinä tule meille.

Aneta Skogaby-lattiavalaisin

Olen miettinyt valokuvausta harrastavana henkilönä, että miten tämä lattia lamppu sopisi meidän sisustukseen? Ymmärrän täysin lattialampun jos se on lattialamppu, mutta tämähän on tehty suoraan kameran jalustalle!  Muotia tai ei, olen moneen kertaan pohtinut ostaisinko tälläisen vai en ja tullut nyt siihen päätökseen, että en! Tähän kysymykseen on myös helppo vastata, että ei yksinkertaisesti sovi minun sisustustyyliini! Meiltä ei löytyisi tälle eres paikkaa, kun kaikki nurkat ovat täynnä huonekaluja sisustusjuttuja. Jos nyt joku siellä alkaa kommentoimaan, että mikset voisi tehdä poikkeusta ja kokeilla jotain erilaista ja normista poikkeavaa. Uudet kokeilut avartavat ja saatat löytää istsestäsi uusia puolia sisustuksen saralla! ei..ei..ei ja ei!!
Seuraava kysymys KIITOS!!


Seuraavax lähettäisin tämän haastiksen kysymyksen 3 kohdalla luettelemilleni viidelle bloggaajalle. Osa teistä onkin vastannut tähän haastikseen ja tämän haastiksen saa siis muutkin ottaa mukaan omaan blogiinsa. 

Minua silti mietityttää miten Essi selviytyy tästä haastiksesta joten haastampa essin tähän samaan haastikseen!


Käykääpä kurkkaamassa essin blogia ja essi on muuten mukana myös bubblaressa kuten minäkin joten pitää vähän tuttua tyyppiä mainostaa!! 

Tarkoituksenani olisi jossakin vaiheessa laittaa teille lukijoille erilainen hastis tulemaan, mutta sen viritteleminen kestää nyt hieman aikaa. Sen verran voin todeta, että siitä tulee kyllä kaikkien aikojen sensaatio ja erittäin omaperäisin haaste jollaiseen en ole vielä törmännyt bloggauksen saralla. Odotelkaahan siis vielä tovi!
11 kommenttia:

 1. Kiitos kun olit laittanut minun blogini listallesi. Kiki on kyllä ihan huippu sananikkari, mutta etpä taida sinäkään ihan sanattomaksi jäädä :D
  Tykkään tosta kansikuvasta, se sopii hyvin tähän vuodenaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oles hyvä vain, hyvää kannattaa kehua! Kiki on kyllä aivan omaa luokkaansa ja harvalta löytyy kyllä niin hauskasia juttuja blogista kuin kikiltä. No kyllähän multakin sanaa lähtee siinä vaiheessa, kun saan suuni auki. Yritän kuitenkin täällä blogin puolella vähän hillitä sanavarastoani ja päästelen sitten yksinäni ne ronskimmat jutut. :O

   Ajattelin vähän vaihtaa kansikuvaa ja ihan hyvä jos se miellyttää lukijoitanikin. :)

   Poista
 2. Kiitoksia kehuista! :)

  Sun blogi kuuluu suosikkeihini.:)

  Juustokakku on hyvää! ♥

  Mä olen huomannut saman jutun eli että juustokakun tekemisessä on melko monta vaihetta.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä blogeja pitää aina kehua. Kuullostaa aivan ihanalta, että kuulun suosikkeihisi. Kiitos. Juustokakut ovat täydellisä ja hyvän makuisia, mutta se niiden tekeminen käy kyllä ihan työstä, varsinkin jos juustokakussa on kolme kerrosta. Mutta maku palkitsee tekijänsä. :)

   Poista
 3. Kiitos hauskasta haasteesta! Tässä lopputulos: http://esssiworld.blogspot.fi/2014/03/blogihaaste-tanjalta.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vain! Katselin sun lopputulosta ja hyvältähän se näytti joten hengissä sääkin siitä selvisit. Yksiötä on vähän paha lähteä sisustamaan, mutta yksiöstäkin voi saada ihan nätin ja toimivan asunnon. :)

   Poista
 4. Tässähän täytyy etsiä Netfliksistä Roswell. Olisi sellainen mielikuva, että jäi aikoinaan pari ensimmäistä jaksoa katsomatta :) Odottelen haastetta tohkeissani ja ilmoitin jo perheellekkin sun suunnittelevan jotain erikoista. Arvata voit, että ainoastaan mies oli kiinnostunut asiasta. Teini käski mun lähteä menemään ja laittaa oven kiinni perässäni :D Kylläpäs sää nyt olit mua nätisti kehunut, kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sun pitää nyt mennä heti etsimään se roswell niin pääset katsomaan ne ensimmäiset jaksot ainakin. Katsotaan nyt mitä saan aikaiseksi haastiksen suhteen, ehkä mä "syksyyn" mennessä keksin jotain repäsevää. Mielessä on yksi, mutta mietin sitä toteutusta! Mietin lähinnä mahtaako olla vähän lapsellinen tai jotain... no se on hyvä, että edes ukko kiinnostui. Junnut ja teinit harvemmin kiinnostuu yleensä ne käskee painua pois ja äkkiä! Oles hyvä vain kehuista, kuten edellisiinkin kommentteihin vastasin niin hyvää kannattaa kehua! :)

   Poista
 5. Kiitos haasteesta! Palaan siihen lähiaikoina!

  Olen ihan samaa mieltä tuosta kameranjalustalampusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nyt vastannut haasteeseen :)

   Poista
  2. Oles hyvä vain!
   Hyvä, että edes joku on jostakin samaa mieltä kanssani! :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...