sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Possun ulkofilettä punaviinikastikkeella!

Ne jotka eivät ole facebookissa eivät nähneet eilen kirjoitustani kuinka hehkutin netin syövereistä löytämästäni hyvästä reseptistä. Tein eilen possunulkofilettä, kasvispedillä ja lisukkeeksi tuli punaviinikastikett. Ou boy, että se kastike oli aivan sairaan hyvää, niin hyvää ettei sanotuksi saa! Ensimmäinen kerta, kun löysin todella hyvän punaviinikastikkeen ohjeen netistä. Tähän kastikkeeseen jäin todellakin koukkuun ja sitä saavat meidän seuraavat saunavieraamme maistella, kun tulevat kylään!

Olen aina miettinyt, että josko nyt kokeilisin tehdä punaviinikastiketta ja maistaa miltä se kotitekoinen kastike maistuisi. No eilen se päivä sitten viimein koitti ja loppus tulos oli ainakin melkein 10 arvoinen. Joskus sitä vain yllättää itsensäkin omilla gulinaarisilla taidoillaan! 

Voisin todeta näin jälkeenpäin, että ateria oli kokonaisuudessaan todella täyttävä, maistuva ja melkein ravintola aterian voittava. Paitsi tämä kuva ei ehkä ole niin ravintolamainen joten siitä napsastaan se yksi miinustpiste!!Maustamaton possun ulko file
Punaviinikastike
Kasvikset

Koska ohjeiden kirjoittamiseen menisi aikaa ja sen verran laiska olen nyt kirjoittamaan, että laitan tähän linkit josta pääsette hakemaan ohjeet valmiina. 
Itse tulostin ohjeet itselleni talteen joten suosittelen, että teette samoin niin ohjeet on teillä valmiina kansioissa joista voitte sen sitten napata esille siinä vaihees, kun on aika valmistaa huikean hyvä ateriakokonaisuus!


Punaviinikastike lihalle:

Porsaan fileepaisti uunijuureksilla. (itse käytin porsaan ulkofilettä)

Porsaan fileen marinointi: 

Kuten varmaankin saatoitte linkeistä huomata niin HooKoon sivuiltahan minä ne parhaat ohjeet löysin ja sinun kannattaa mennä sinne myös kurkkaamaan mitä muuta tarjottavaa hooKoon sivustolta löytyy!

Sieltä löytyy mm: Lihakoulu 
Käväseppä tsekkaamassa se niin saat tarvittavaa tietoa lihankäsittelystä enemmän!

Tämän aterian tehtyäsi voit vain todeta yhden asian

Bon Apetit- varmasti täyttävää!


1 kommentti:

  1. Meillä tuo mies aina joulun aikaan kylki väärässä lahjuksia töistä ja aika usein se on punaviini-konjakki-viskipullo ja kun meillä on niin vähäistä juomista niin niitä löytyy kellarista hirveät määrät pulloja. Nyt pääsee punaviinit käyttöön ja kokeillaan kastiketta. Meillä kyllä taitaa teini pettyä kun hän odottaa täyttävänsä 18-vuotta ja aikoo sitten maistella kellarin antimia :D

    VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...