tiistai 3. joulukuuta 2013

Tunnustus ja ruusukkeita!


Ennenkuin lähdetään uuteen ja aivan ihanaan postaukseen niin haluan toivottaa uudet lukijat tervetulleeksi blogiini ja toivon teidän viihtyvän juttujeni parissa!
Susannalta ei blogia löydy, mutta Liisaxin blogissa voit vierailla myös katselemassa mitä kivaa sieltä löytyy!

Sitten siihen seuraavaan juttuun..

Unikko tunnustus...
Sain aivan ihanaisen tunnustuksen Mamalta  matkakertomuksia blogista. Jos et ole vielä käynyt maman blogissa niin meneppä sinne viimeistään nyt kurkkaamaan hänen ihania postauksiaan.

Kiitos Mama ja on niin ihanaa saada tälläinen tunnustus, nämä ovat niitä hetkiä jotka kannustavat yhä uudelleen ja uudelleen postaamaan uusia postauksia blogiini.Mulle tuli nyt todellinen vaikeus miettiä, että kenelle heittäisin tämän tunnustuksen. Seuraan niin monta blogia ja melkein kaikissa niissä näkyy monta tnnustusta olevan jo valmiiksi, mutta ei kai sitä nyt koskaan liikaa hyviä tunnustuksia tule olemaan kenenkään blogissa. Hyviä blogeja pitää kehua aina silloin, kun siihen on tarvetta.

Seuraava tunnustus lähtee siis..

Liisaxille  kamarin nurkassa blogiin
Kikille  kikis´s home blogiin
Marielisa kaneli & pähkinä blogiin
Sirpa ja Kollo sirpan elämää blogiin

Siinä on nyt neljälle ihanalle bloggaajalle tunnustus lähetetty ja toivotaan, että edes yksi näistä oli vielä ilman tätä tunnustusta...

Sitten seuraavaksi jotain TaRan testailuja...

Päätin sitten minäkin innostua, kokeilla ja saada aikaan käyttäen omaa luovuuttani.
Nimittäin sytyke ruusukkeita, ensikertalaiseksi melko hyvinkin onnistuneita vai mitä mieltä olette?
Huh.. täytyy sanoa, että ei nämä niin kovin helppoja olekaan tehdä mitä aluksi kuvittelee, loppujen lopuksi aika kova homma jos alkaa isoa määrää vääntämään.


Säästyin vielä hengissä näitä tehdessäni, enkä onnistunut edes itseäni polttamaan sulaneeseen steariiniin! 
Sulatin ihan valkoisia ja harmaita kynttilän jämiä ja niihin sitten kastelin nämä ruusukkeet. Totesin vain lopuksi, että pitää ehdottomasti tehdä näitä lisää.. ja erivärisinä.


Ruusukkeista onkin hyvä siirtyä seuraavaan hassuun jutuun..
Nimittäin kaffeeseen, minähän juon kahvia, mutta en päivittäin. Äitini opetti tässä jokuaika sitten, että kun sekoittaa kahta eri kahvi laatua yhteen niin saa yhden täyteläisen maun. "piti sitten mennä ja sekoittaa niitä keskenään, kyselin isännältä sen juodessa kahvia, että miltäs se kaffee maistuu"?
Niin hyvältä maistui ettei maistanut kaffeessa olevan edes kahta eri kahvi jauhetta. Kyllä sen pitäisi jokaisen maistaa jos näitä kahta kahvia sekoittaa kumpaakin puolet ja puolet toisiinsa...

Kaikki jauhot eivät mahtuneet tähän meidän oikein vanhaan, vanhaan kaffee jauhojen säilytys purkkiin niin laitoin loput sitten tähän muumi purnukkaan..


No niin.. jos et vielä ole testannut tätä yhdistelmää niin nyt lujaa testaamaan..
Seuraavaksi, kun keität kahvia niin laitat puolet ja puolet jauhoja suoratin puussiin ja annan tulla vain läpi keittimen ja nautit tämän jälkeen maittavasta juomasta.


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Olepas hyvä vain.. nämä tunnustukset ovat aina niin ihan yllätys! :)

   Poista
 2. Kiitos tunnustuksesta! Olinki tän saanu vähä aika sitten, joten en nyt uudelleen jaa eteenpäin, mutta liitin tämän sulta saamani aiempaan postaukseeni ja sivupalkkini kiitokseen. :)
  Nää on aina niin mieltä piristäviä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oles hyvä vain. Ajattelin kyllä, että tällä on varmaan aika monella näitä tunnustuksia ja vaikeus oli päättää minne niitä jakelisi. Monta blogia seurailen ja valtavan ihania ovat kaikki. :)

   Poista
 3. Kiitos oikein paljon <3 Ilostun näistä aina ihan kauheasti :)

  VastaaPoista
 4. Oles hyvä vain ja niistä kyllä on aihetta ilostuakin. Sulla niitä alkaa jo olemaan kunnon kokoelma.. mutta me muut tullaan hyvin perässä! :)

  VastaaPoista
 5. Ole hyvä vaan, Tara!

  Tuopta kahvijuttuahan täytyy kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutako testaamaan ja yhdistelemään kaffee makuja! :)

   Poista
 6. Hienoja ruusukkeita! Kiitos kahvivinkistä. Itse juon kahvia tosi harvoin, jos lainkaan, mutta miehelle voisin minäkin tätä testata.

  Ja kyllä minulla on blogi : arkeajaonnenmurusia.blogspot.fi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin.. nyt olen päivittänyt sun blogisi linkin tuohon ylläolevaan tekstiin. Piti oikein mennä tarkastamaan olenko käynyt vai enkö sun blogissa ja kyllä ainakin olin lukijana. Menee ihan sekaisin nämä blogit ja osoitteet, kun niitä on niin vietävän paljon. Blogisi on hieno ja hienoja kuvia löytyi sieltäkin. :)
   Kahvi vinkkiä kannattaa testaa se on ihan mielenkiintoinen makuelämäs ja tuo vaihtelua kahvin juontiin. :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...