tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulurauhaa!!


Ja niin joulu joutui jo pohjolaan ..

Nyt on aika rauhoittua joulunviettoon ja niin myös Taloni Maalla väki rauhoittuu aloilleen viettämään aikaa yhdessä perheen ja rakkaimpien kesken. 

Seuraavan kuvan myötä toivotan kaikille lukijoilleni oikein rauhallista ja ihanaa joulunaikaa. Palaan jälleen joulun jälkeen isolla postauksella joten kannattaa odottaa sitä postausta. Joulunjälkeisessä postauksessa näette sitten miten loihdin tänävuonna lumettomaan olotilaan jouluntunnelman! P.s. pieni jouluinen ideavinkki kaikille lukijoille, mikäli et ole vielä tätä keksinyt niin kannattaa testata ja on helppo toteuttaa.

Ostin halbahallista meille valkoisen kynttelikön joka sitten epäonnekseni tietenkin hajosi ja ylivaloittui muutama päivä oston jälkeen. Koska en jaksanut yhden kynttelikön takia lähteä sitä rikkinäistä takaisin halbahalliin kuskaamaan ja vaihdatuttamaan uuteen niin pyysin miestäni iroittamaan kaikki sähköjohdot, kynttilät ym... irti rungosta ja laitoin tavallisia kruunu kynttilöitä reikien paikalle ja nyt se entinen sähkö kynttelikkö tomittaa virkaansa vähän erilaisena tunnelman luojana! (hyvä vaihtoehto siinä vaiheessa, kun sähköt menee ja tuo todella ihanasti valoa pimeään).

HYVÄÄ JOULUA!!!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Samoin sinne ja hyvää uutta vuotta! ;)

   Poista
 2. Tuli kyllä kyntteliköstä niin hieno, että tässähän alkaa jo odottelemaan, että oma sanoo sopimuksen irti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihan mieletön keksintö ja tuo todella ihanasti valoa huoneeseen. Jospa se sunkin kynttelikkösi ylivaloittuisi tai muuten vain ei mene päälle tai menee päälle silloin, kun tahtoo niin voit alkaa repimään kaikki hilavitkuttimet irti ja tehdä siitä omanlaisen kynttelikön! :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...