tiistai 26. marraskuuta 2013

Luonnon Lapsi!!

Miten hyvän ja rentouttavan olon siitä saakaan, kun lähtee kauniilla pakkassäällä ulos kävelemään ja kuvailemaan talvista luontoa.
Näitä pakkassäitä olenkin odottanut hyvin pitkään tulevaksi, toivotaan niiden pysyvän edes hetken niin saisi vähän ulkoillakin. Tai sitten nämä hienot ilmat katoavat jälleen taivaan tuuliin huomiseksi luvatun vesisateen mukana.

Eilen oli niin mahdottoman ihana ulkoiluilma, että päätin jälleen lähteä liikenteeseen ja napata kameran mukaani. Aurinko paistoi niin ihanasti, että en voinut vain istua nököttää sisällä ja katsella sitä ihanaa ilmaa ikkunasta.

Nyt tuleekin pelkkiä kuvia kuvien perään ja kuvissa toistuu samat kuvat useimmissa otoksissa, mutta vähän eri kuvausohjelmilla otettuna.

Olin ottanut niin monta hyvää kuvaa, että en enää tiennyt minkä kuvista postaukseen laittaisin joten laitan nyt sitten oikein kunnon kuvia katseltavaksenne.
Jokaisella on oma makunsa, mutta toivotaan ettei kuvauspäivästäni tullut ihan huti!

Tämän postauksen kuvia en ole tippakaan käsitellyt millaan tavalla, vaan ne on suoraan kamerasta ohjattu läppärille ja kuvankäsittelyohjelman läpi käyneet sen verran, että olen nimimerkkini laittanut kuvien ala-osaan.

Tosin en muutoinkaan ihan hirveästi käsittele kuvia tänne laittaessani ja jos käsittelen niin hyvin vähän. 


Ja sitten menoxi!!


Metsätietä kävellessäni huomasin linnun pöntön puun kyljessä ja mietin, että kuinkahan kauan tämä pönttö on tuossa pussa ollut!  Puun takana oli asuintalo jossa asui eräs vanha herra, mutta talo paloi ja surullisin juttu tässä talon palamisessa oli se, että myös isäntä paloi sen mukana.


Melko hyvin oli kerinnyt pienet vesilammikot jäätymään joten en ihan saanut kenkiäni kasteltua märiksi!


Nelijalkaisten ystävysteni jäljet lumen ja jään keskellä, jää vain rapisi ja paukkui koirien juostessa lätäköiden ylitse!


Aurinko alkaa pikkuhiljalleen laskeutumaan...

Siellä nököttää meidän rautakasoja eli koneita vanhan rakennuksen virellä. Rakennus kuuluu tosin naapurille, mutta kovin meidän Selma tykkää siellä käydä päivittäin nuuskimassa vanhoja kissan hajuja. 


Aurinko saa ihanasti lumen ja jään kimaltamaan kasvien oksissa...

Parhaat kuvat tulevat silloin, kun ei yrittämällä yritä hyvää saada aikaiseksi.
Mielestäni kuvakulman ei kuulu aina olla suora, vaan joskus voi heittää kameran vinkkelis vonkkelis ja kuva saa täysin uuden ulottuvuuden!Tässä on testailen kameran eri kuvausohjelmia ja jätin auringonpaisteen suoraan kasvin taakse.
Lopuksi aurinko laski mailleen alkoi pimeys tulla joten oli pakko lopettaa kuvaaminen ja ottaa pari keventävää kuvaa lopuksi!


Hieman erilaista siustamista, mutta päätin heittää parit matot yöksi pihalle tuulettumaan. sen verran hyvä pakkanen oli luvattu ja yöksi ei ainakaan sadetta näkynyt joten päätin antaa mattojen olla koko yön pihalla tuulettumassa!Sellainen kuvauspäivä eilen ja seuraava postaus tueekin sisältämään toivottavasti sisustus juttuja.

Ja muistakaapa, että arvonta-aikaa on vielä jäljellä joten nyt viimestään kannattaa mennä osallistumaan blogissani meneillä olevaan arvontaan.
Arvontaan pääset TÄSTÄ
Arvonta päättyy 30.11. eli vielä muutama päivä aikaa osallistua!

Kiitos!!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, pientä vaivaa kun näkee valokuvaamisen eteen niin eiköhän sitä jossakin vaiheessa onnistu ainakin niin, että alkaa omaakin silmää miellyttämään! :)

   Poista
 2. Niin sopivaisia kuvia taas postikortteihin :) Sun täytyisi tarjota näitä Posetiivareille. Varsinkin nuo koiranputki kuvat olisi niin nättejä kortteihin jonkun mietelauseen kera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa yritin laittaa tuohon yhteen kuvaan runoa mukaan, mutta meikäläisen runosuoni ei vain suostu kukkimaan. En ole siis runoudellisesti nero, mutta löysin yhden sivuston josta löysin ruonon ja sitten poistinkin sen. ei oikein stemmanut siihen kuvaan.
   Pitääpä harkita näitä tarjoamis juttuja jossakin vaiheessa! :)
   Hyviä ideoita laita, kiitos lisää niitä loistavia ideoita??

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavan raikas oli kuvaus ilmakin :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...