tiistai 19. marraskuuta 2013

Avainsana!!

Tänään voisi laittaa tälläisen hyvin kevennetyn postauksen teidän luettavaksenne!
Melko moni bloggari voi nyt vain arvailla mitä postaukseni otsikko tarkoittanee?

Blogspotin puolella moni bloggari törmää näihin avainsanoihin joilla on päädytty heirän blogeihinsa. Minäkin päätin katsastaa millaisia hakusanoja löytyy valvontasivustoltani ja hakusanat näyttivät ihan luonnollisilta hakusanoilta. Toisille bloggareille tulee kyllä niin hassuja hakusanoja ja kun olen lueskellut bloggareiden sana selvityksiä niin ne saa kyllä väkisinkin itseni nauramaan mitä erikoisimmille hakusanoille.

Tosin myönnän itsekin huomaavani hakevan mitä hassuimmilla sanoilla eri asioita googlesta ja päätyväni ihmisten blogeihin sitä kautta. 

Mutta tässä tulee nyt näitä hakusanoja joilla on päädytty minun blogiini!

MARIMEKKO VARJOSTIN
Tunnistaako kukaan hakeutuneensa blogiini tällä hakusanalla. 
Kyllä vain hakusana osui ja upposi, sillä laitoin aikanaan postauksen blogiin jossa pähkäilin marimekon unikko varjostimen ja tavallisen vaalean varjostimen käyttöä, että kumpaa käyttäisin. Kummatkin mielyttivät omaa silmääni, mutta marimekko jäi kuitenkin käyttöön!
Öhöm.. jos joku hakeutuu tällä hakusanalla niin ei ainakaan blogissani näe kuvaa siitä varjostimesta, koska olen poistanut kuvat siinä vaiheessa, kun muutin blogin nimeäkin. Pitänee tämäkin korjata jossakin vaiheessa tai muutoin mun blogini alkaa olemaan tosi tylsää lukemista ihmisille. Postauksessa nimittäin lukee kuva läheltä, kaukaa ym..mutta mitään kuvia ei kuitenkaan ole! 

NAHKA SOHVAN PUHDISTUS MEHILÄIS....
Tarkoittaneeko hakija kenties, että mehiläisvahalla? Ei tule muutakaan mieleen, sillä blogissani en ole nahkasohvaa esitellyt, enkä myöskään antanut siihen puhdistusohjeita. Ellei sitten lasketa vaaleaa unelmaa postausta jossa olin kuvannut kohteen sohvan!
 Mutta jos tahdot tietää millä saat nahkasohvan puhtaaksi parhaiten niin meneppä kuule huonekaluliikkeeseen ja ostappa sieltä nahkasohvan hoitpaketti. Itse käytin sitä aikanaan ja totesin, että toimii hyvin ja samaa testasin myös (kotiasiaakkaan) sohvaan ja puhdasta jälkeä tuli joten... huonekaluliikkeeseen hop..hop..
Kuva sofcaren nahkanhoito setistä.. oletko testannut?

Softcare Leather Care Kit

SELMA-NEITI
Selma Neiti mamman oma mussukka, kissi mirri.
Aivan selmahan on se meidän ihanainen kissimirimme joka on oppinut viimeinkin hiirenmetsästys taidon ja minä olen onnellinen, että ne pienet pirulaiset jotka hiipivät taloon sisälle päätyvät meidän selman tai sitten Miinan suuhun! 
Selma on vallan vallaton neikissamme ja aivan ihana sellainen. Viimeaikoina olen todennut, että selma syö enemmän kuin meidän koirat ja paisuu kuin ilmapallo! Onkohan meille mahdollisesti tulossa loppuvuodesta perheenlisäystä. Ainakin kovin toivomme ja odotamme joten pennut olisivat enemmän kuin tervetulleita taloomme, koska niitä on selmata ollut varauksessa jos siitä asti, kun se oli aivan pieni pentu! 

Tässäpä melkein tuore kuva meidän tuiki uteliaasta kissan-neidistä, joka lampun lämöön hakeutui tässä taannoin eräänäpäivänä.


TIIMARI JA LOPPUUN MYYNTI
Kyllä siellä tiimarissa varmasti on loppuunmyynti ollut ja konkurssiin haettu, montakohan joutui työttömäksi (50) vai enemmän. Jottei tekstini menisi politikoinniksi saatika liiton jutuiksi niin paras ohittaa koko tiimari ja loppuun myynti.
Tiimari ei liity siis mitenkään blogiini ja tosi harvoin siellä asioin. Rehellisesti sanottuna suomeksi suosin sinooperin valikoimaa ja tuotteita. Pitäisi varmaan lähteä sinne sinooperiin, koska naamakirjan puolella on 99 tykkäystä ja sitä yhtä tykkäystä odotellessani voin miettiä seuravaa arvontaa!!
Arvontaa siis tulossa blogiini, kun joku menee ja painaa sitä tykkää nappia.

Teksti muuttui jo melkein tylsäksi valittamiseksi! Pitää silti vielä purkaa syvimpiä tuntojaa ja avautua nyt oikein kunnolla. Miksi minulla on vain 25 lukijaa? tai oikeastaan se on parempi kuin ei yhtään? Miksi 100 tykkäystä sen sijaan... miten mä saan kiskottua ne 75 tänne lukijapaneelin jäseneksi?
Onko nämä mun tekstit todellakin niin hyviä, että menee kerrasta lukijoille perille ja teksteihini ei kannata siis kommentoida?
Tässä mulle pähkinää purtavaksi seuraavaaa 100 tykkäystä odottavalle.

No on siellä ainakin ne kolme aktiivista kommentoijaa joten ISO kiitos edes niille!!

VAALEAA UNELMAA!!
391 katsonta kertaa veti muuten pohjat blogi tekstieni katsonnoissa! Aika hyvin, mutta se onnistui omasta mielestäni hyvin. Kyllä vain vaaleaa unelmaa voit käydä vielä kerran kurkkaamassa allaolevasta linkistä!
Hakusana osuus siis juuri oikeaan postaukseen ja niin ihanaan kesä-asuntoon. 

PUHDAS KOTI
Parempi, kun ohitatte tämän puhdas koti osuuden kokonaan.
Yritän kyllä kotini pitää puhtaana ja siistinä kuten varmaan moni muukin. Puhdas Koti oikein kirjoitettuna kuvasi myös aikanaan blogiani, nimi oli siis Puhdas Koti, mutta vaihdoin blogin nimen taloni maalla nimeksi. Taloni Maalla on parempi nimi ja kuvaa huomattavasti paremmin tämänhetkistä elämän tilannettamme!

RAPPUSTEN TEKO!

Tämä on kyllä outo juttu sillä rappusten teko postaukseni todellakin oli katsontakertoineen todella pitkään koko blogini pito ajan kärjessä, mutta vaaleaa unelmaa meni ja ohitti sen hetkessä. Nyt ainakin tiedän mistä kahdesta asiasta lukijani pitävät ja tykkäävät lukea rappusten teosta ja vaaleasta unelmasta. Siis voimme todeta, että ne äly jyrkät raput jotka johtavat nykyisessä kodissamme ylä-kertaan junnun huoneeseen voidaan maalata tai vaihtaa vaaleiksi ja samalla maalata toisen junnun paneelit vaaleiksi...
tätähän mää pähkäilin aikaisemmassa postauksessani!!
Tämä rappusten teko hakusana menee suoraan teranssin teko postaukseen, kun pari vuotta sitten teimme teranssin silloiseen taloomme!
Lopputulos on siis se, että blogien lukijat kiinostuvat tänäpäivänä enemmänkin sisustuksesta, remontoinnista ja perinteikkäistä maalaisromanttisista asioista!

Ny esitänkin seuraavan kysymyksen?
mikä sinua kiehtoo blogissani ja miten koet blogini?


HAASTE!!
Sitten vielä viimeseksi heitän pinen haasteen päälle ja tämän haasteen lennätän seuraaviin blogeihin:
Haaste on seuraava: sinun pitää vain katsoa hakusanojasi valvontasivustoltasi ja kertoa meille muille millä hassuilla, oudoilla, tai asiallisilla hakusanoilla ihmiset ovat päätyneet blogiisi. 

Kiki 
Kiki saa aloittaa, koska siltä varmasti löytyy hyvät, hauskat ja todella parhaat vastaukset tähän haastikseen!

Sirpa
Sirpa ja kollo saa vastailla myös tähän haastikseen, tiedän, että on ainakin yhden tehnyt mutta jos nyt tekisi toisenkin vielä!

Bikke
Miten sitten bikeltä luonnaa teksti suoni, mutta hieno blogi löytyy bikeltä joten hope ottaa haastiksen vastaan?

Heidi
Talomme maalla blogia olen aina silloin tällöin käynyt lueskelemassa ja aivan ihana blogihan sieltäkin löytyy.
Toivottavasti kukaan ei nyt sekoita blogejamme koska nimet menee kyllä niin lähekkäin. Tosin tämä heidin blogi on paljon, paljon tyylikkäämpi ulkoasultaan kuin mitä omani on joten.. toivotaan, että heidi nappaa madon ja testaa mitä sanoja häneltä löytyy!

Mama
En huomannut laittaa maman blogiin viestiä, että olisi haastetta tarjolla....


Katsotaan nyt saanko kaikki tempaistua mukaan haastikseen... tää nyt mikään ihmeellinen ole, mutta pitäähän munkin joskus jotain yrittää saada tuherrettua aikaiseksi.6 kommenttia:

 1. Ihanaa, kiitos, mää sitten tykkään näistä haasteista :) Viime aikoina on vaan hakusanat tupanneet olemaan sellaisia etten kehtaa nettiin laittaa :D Mutta kerätään ne siistimmät :D Ja sitten kysymykseen; koen sun blogin yhtenä lemppareistani. Sää annat elämän olla sellaista kuin elämä on ja täältä puuttuu sellainen hattara, sädekehän kiillotus ja elämän photoshoppaaminen. Voi kauheaa, olipas se nyt vähän rumasti sanottu. Yritän sanoa, että et yritä olla mitään muuta kuin olet ja lukijana välittyy olo, että täällä postailee se ihan aito TaRa. Annat tulla sen mitä on sanottavaa :) Tykkään :) Mainitsinko jo sun mahtavan huumorintajun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä vain ja mää tiedän, että sää tykkäät näistä ja siksi sen sulle heitinkin. Ei muutako kuule annat palaa vain ja kirjoitat samalla tyylillä jolla ennenkin. Sulla tulee niin hyvää tekstiä, että kyllä sinne voi pudottaa muutaman härskinkin hakusanan väliin.
   Mä yritän olla mahdollisimman paljon oma itseni ja luonnon lapsi. Jos minut näkisi täällä blogissa meikattuna ja stailattuna niin se ei olisi enään meikäläisen elämää. Mutta joskus olisi kiva saada tänne blogiin kunnon hieno kuvasarja ammattilaisen kuvaamana meikäläisestä ja perheestäni.
   Kyllähän täällä sitä huurmoria riittää, mutta välillä pitäisi jättää jännitteet sikseen ja antaa palaa vain. Ei sitä saa jossei yritä.. :)

   Kiitos Kiki sanoista ja kummasti taas piristit päivääni! :)

   Poista
 2. Kiitoksia haasteesta! :) Osallistun mielelläni. :)

  Mä tykkään blogisi aitoudesta. :) Sisustusjutuista, eläimistä, kuulumisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oles hyvä vain ja kiitos ihanista ja kannustavista sanoista. :)

   Poista
 3. Kylläpä on Selma-neidillä kiva hattu, mutta olisiko pari numeroa liian suuri?
  Parasta kaikin puolin kivassa blogissasi ovat upeat valokuvat, elämänmakuisuus ja aitous :)
  Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selma on meidän utelias vili ja hattu on myöntämäti hieno, pitää varmaan hankkia sille sellainen neiti-kissa-hattu. Saattaapi olla vähän liian iso, mutta varmasti myös mukavasti pääsi lämmittelemään lampun viereen.

   Kiitos sanoista ja olepas hyvä haasteesta. :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...