keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Lumienkeleitä kuutamolla!

Istuin viime torstai aamuna kaverini kahvipöydän ääressä juoden aamukahvia ja jutellen kaverini kanssa niitä näitä. Olin niin intoa täynnä siitä, että ensilumi oli tullut yön aikana maahan ja matkalla ystäväni luokse sitä alkoi satamaan vielä enemmän.

Kaverini tytär seisoi keittiön ikkunan edessä ja sanoi ääneen, että "voi kuinka kaunista tuolla ulkona onkaan" ja huokaisi syvään ja hartaasti. Tytär toivoi pääsevänsä pian ulos tekemään ensilumeen talven ensimmäisen lumienkelin. Ennen ulos lähtöä oli kuitenkin syötävä aamupala ja sanoinkin S-R:ille, että syös nyt aamupala reippaasti niin minäkin tulen sitten tekemään sinun kanssasi lumienkelin pihalle. Kyllä tuli työtölle kiire, kun kuuli pääsevänsä kanssani ulos.

Voi sitä lapsen riemua ja iloa, kun pääsee peuhaamaan lumeen ja löytää täysin puhtaan lumikohdan jonne pistää selälleen makaamaan ja alkaa huitomaan käsillä ja jaloillaan ripeään tahtiin. 

Tulee aina oma lapsuus mieleen jolloin ensilumen aikaan oli päästävä samalla tavalla tekemään lumienkeleitä ja lumienkeleitä tehtiin aikanaan omien lastenkin kanssa heidän olessan yhtä pieniä kuin S-R:i

Minä tosin en kaatunut maahan tälläkertaa tekemään lumienkeliä, mutta toimin hyvänä kuvaajana...

Lumienkeleitä kuutamolla..
Kävi tässä tekstiä kirjoittaessani mieli, että olisihan sitä voinut tehdä tosiaankin ihan oikeastikin kuutamollakin niitä lumienkeleitä.

Viikonloppuna oli aivan mielettömän kaunis kuutamo. Tosin olin niin poikki katki väsynyt tästä muutto rumbta johtuen, että en jaksanut raahautua ulos yöllä kuvaamaan kuutamoa. Seuraavana aamuna kuitenkin mies tuli hätyyttelemään minua ulkorappusille seisomaan ja sanoi, että nyt jos koskaan on 10 miljoonan taalan tilaisuus kuvata todella hyvästä kohdasta täysikuuta. Suoraan rappusilta aukesi näkymä pelolle ja kirkas kuutamo möllötti taivaalla joten oli tälläkertaa pakko ottaa kamera lujaa käteen ja mennä kuvaamaan!1 kommentti:

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...