maanantai 9. syyskuuta 2013

Cofee mukit!

Melko moni on varmaankin huomannut halba hallin astiaosaston hyllyillä tämän syksyn uudet cofee mukit ja kulhot?
Ainakin minä huomasin ne heti ja pistivät silmääni tosi nopsakasti edullisen hintasakin vuoksi. 
Meillä on edessä muuttopuuhat lokakuun aikana ja pitäähän uuteen kotiin saada muutamia uusia astioitakin. Vilkaisin nykyisiin astiakaappeihini ja totesin, että jälkiruokakulhoja pitää ostaa ja mieluimmin sellaisia isoja joihin mahtuu riisimuroja tai vaikkapa jogurttia oikein iso annos.

Edullisesti, kun saa on pakko ostaa. Tiedä sitten oliko edullinen ostos, mutta 10 kpl mukeja maskoi 20,00 € eli ei omasta mielestäni ollenkaan hinnalla pilattu ja ihan näpsäkän näköisiäkin vielä.


 Tarjolla oli mustan ja punaisen värisinä ja koska päätös oli vakea kumpaa väriä otan niin päätin kylmästi ottaa kumpaakin väriä.
Nykyään tuntuu olevan värien sekotus muotia ja ei päädytä enään siihen yhteen väriin vaan kattauksissa käytetään kahtakin väriä joten päätin sitten itsekin testata miltä näyttää kaapissa rivi kahvimukeja erivärisinä.Nyt on ainakin alku uusille mukeille ja kulhoille tosin kulhoista ei tullut nyt kuvaa, kun menivät jo pakattuna uuteen osoitteeseemme.

Halba Hallista löytyy yllättävän hienojakin kahvi mukeja hyllyistä, kun osaa vain katsella silmät tarkkana.
Näille varmaankin on ollut menekkiä, kun tuntui hyllyt olevan tyhjänä näistä mukeista ja jouduin nappaamaan esittely versiot kauppakoriin.


2 kommenttia:

  1. Pirteän näköiset mukit, ihanat! :) Ja hintakin on ollut edullinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. näin on ja ne kulhot ovat vielä ihanemmat, ainakin niihin mahtuu kunnon annos muroja tai mitä nyt tykkääkin niistä napostella. :)

      Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...