sunnuntai 11. elokuuta 2013

Lämpöä uuteen kotiin!

Mieheni vanhempien uusi koti on nousemassa kovaa vauhtia pystyyn ja talon pitäisi olla alustavan suunnitelman mukaan muuttovalmis lokakuun puolella. 

Ajattelin jo etukäteen tehdä anopille jotain itsetehtyä tupaantuliaisiksi heidän uuteen kotiinsa. Jälleen syntyi lyhtyjä ja tälläkertaa kehittelin malleja jotka saa myös vaihtoehtoisesti roikkumaan tarvittaessa. 

Anoppini haluaa uuteen kotiin jotain vaaleaa sisustusta nykyisen tumman tilalle. Sain ison pussillisen anopin ylijäämä villalankoja ja niistä päättelin sitten kyhäillä aikaiseksi jotain. Onneksi joukossa oli vaaleita lankoja joten sain toteutettua hänen mieleisensä lyhdyt. Sininen on ollut aina anopin lempiväri joten siitä lähti sitten ajatus syntymään!

Neljä kynttelikköä sain väsätyksi muutaman päivän aikana ja eniten pähkäilin miten saan ne roikkuviksi malleiksi, mutta tässä ne nyt ovat valmiina.


Tämä lyhty teetti eniten työtä, kun tein sen valkoisesta ja sinisestä langasta, eli jouduin välissä vaihtamaan väriä. Lopputulos kuitenkin miellyttää itseäni kovasti ja mieltä piristi se, että anoppi tykkäsi näistä paljon.


Ajatuksena syntyikin, että voisin näitä tehdä myyntiinkiin muutaman. Itselleni ajattelin tehdä näitä ison kasan, että saan näillä luoda tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin ja tuoda tuikun valoa uudelle kuistillemme. 

1 kommentti:

  1. On ne kyllä ihania :) Ja näissä on se hyvä puoli, että on helppo varioida kaikille oman maun mukaan. Toisille beessiä ja toisille räväkämpiä värejä :)

    VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...