sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Siivouspäivä!

Meillä vietettiin tänään siivous- ja mehustuspäivää!
Meidän talossa on huomenna julkinen näyttö päivä joten pitäähän sitä kämppä puunata viimosen päälle siistiksi ennen ihmisille näyttöä. Samalla, kun siivosin kotiamme päätin hoitaa marjojen mehustuksenkin pois alta ja sekin olisi sitten tehty tältä kesältä. Siivouskiireeltäni en kerinnyt pahemmin ruokajuttuja miettimään joten mieheni päätti tehdä ruuan ja loihtia meille vielä jälkkäriksi mansikka piirakkaa. Tosin mansikat tulivat suoraan pakastimesta, mutta yhtä hyvää tämä on oli ne pakastettuja tai tuoreita!Tyhjät lasipurnukat saavat meillä uusio käytön, jauhopurkkeina. Sain sukulaiseltamme muutaman ison tyhjän lasipurkin ja olen todella pitkään kaivannut tälläisiä meille keittiöön.
Päätin laittaa toiseen vehnäjauhoja ja toiseen kaurahitutaleita.
Kannet olivat ajansaatossa kadonneet, mutta ajattelin etsiä josko kaupungista löytyisi sopivat kannet näihin purkkeihin!


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä näyttöön!:-) Pidän peukkuja, että tulee kaupat!:-)

    Herkullinen piirakka!:-)

    VastaaPoista
  2. Ne on kyllä nätit purkit kannella tai ilman. Meilläkin löytyy keittiöstä ja tykkään hirmuisesti. Toivottavasti siellä näytöllä löytyy heti ostajaehdokas :)

    VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...