keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Neiti nimeltänsä Selma!

Mitä kuuluu Selmalle?

Selma pääsi juhannusta viettämään anoppilaan ja tietenkin mukana oli myös Elmo. Olimme koko juhannuksen tätini luona haapajärvellä ja vähän jännitti ekaa kertaa jättä kissaneiti niin pitkäksi aikaa hoitoon. Elmon hoitoon jättäminen ei huolettanut, kun on siellä käyminen on Elmolle ihan jo arkirutiinia. Selma pääsi täydellisesti yllättämään minut käytöksellään anoppilassa. Selma oli kokonaiset 4 päivää saanut nauttia täydestä vapaudesta ja kulkenut ovista itsekseen ulos ja sisään. Kutsuttaessa oli juossut lujaa jostain puskasta ja tullut sisälle. Pari kertaa oli yrittänyt livistää tielle, mutta anoppi oli heti käynyt nappaamassa tytön kiinni. Selma alkaa olemaan siinä iässä, että reviirin laajennus alkaa olemaan lähellä ja meidän muuttaessamme anoppilaan asumaan varmasti sitä alkaa tekemäänkin. Mutta ensin opetellaan olemaan omassa pihassa.

Selman kylvettäminenkin alkaa hyvin luonnaamaan, edelleen siis totutellaan veteen vaikka se vähän epämiellyttävältä aluksi tuntuikin.
Kynsien leikkuuta harrastetaan säännöllisin väliajoin ja kätenikään eivät ole enään kuin kynsisodan jäljiltä. 
Karvojen harjaamista vielä treenataan, siitä neiti on vähän erimieltä ja ei oikein innostu harjaamis touhuista. Melkein se jo sujuukin mallikkaasti, mutta eihän kaikkea pidäkään heti oppia kerrasta. 

Selma on tavannut uusia "koiraystäviä" ja tuntuu, että tämä meidän kissaneiti viihtyykin paremmin koirien kuin kissojen seurassa. Tällähetkellä naapurustossa oleilee muitakin kissoja, mutta niiden kanssa ei olla liiemmin otettu lähikontaktia vielä. Melkein aina, kun selma ulkoilee niin muita kissoja ei näy lähettyvillä, mutta Selman sisällä ollessa naapurien kissat kulkevat meidän talon ohitse ja niitä sitten tuijotetaan ja kurkitaan keittiön ikkunasta.

Puuhakas ja touhukas on tämä mein kissaneiti ja hyvin rakas koko perheelle!
Ainoaa murheen kryyniä nyt kannetaan Elmosta joka on saanut pari epilepsia kohtausta parin viikon sisällä ja se huollettaa nyt koko perhettä. Pitää varmaankin ottaa puheeksi Elmon tilanne samalla, kun viedään selmaa pentu piikille! Meillä on niin hurjan kiireistä aikaa ollut, että pentupiikkikin on jäänyt ottamatta!

Sohvalla on mukava lötkötellä ja siitä on tullutkin Selman lempipaikka päivisin ottaa pienet tirsat!


Rentoillen...


Mitäs tuolla tapahtuu??


Telkkari kiinnostas kovasti??
Telkkarin taakse on mukava mennä piiloon!


Dvd-hyllyköön olisi kiva terottaa kynsiä...


Lissilude selma.. 


Siinä sulle mun mielipide sun kamerastas...


Haluutsä manikuurin ja kunnon iho-hoidon hä?
Sitä saa mitä tilaa...


Jaahas mikäs se tämä on?


Mitenkäs tää toimiikaan?


Saapasjalkakissa jolta saappaat puuttuvat, tai vampyyri kissa torahampaineen...


Leikit sikseen, nyt on aika vähän rauhoittua jälleen..
1 kommentti:

  1. Hauskat kuvat! :) Hyvä ettei Selma ole vielä lähtenyt pidemmille retkille vaan tulee kutsuttaessa. :)

    Toivottavasti Elmon epilepsia rauhottuisi! Pidetään peukkuja.

    VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...