sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Nyt Rillataan!!

Nyt rillataan, mutta ei kuitenkaan paahtavan auringon alla nahkaani tai vaaleita varpaiden päitäni. Eilen illalla grillattiin liha-kasvis vartaita ja lisukkeeksi täytettyjä herkkusieniä. Päätin upottaa parit hillosipulit vartaisiin tuomaan vähän erilaista makua perinteistä poiketen. 
Hillosipulit ovat muuten aivan sairaan hyviä, mutta vartaissa vähän huono juttu, koska pienen koonsa vuoksi palavat melko nopeasti. Yleensä laitan ihan tavallista sipulia, mutta nyt teki ihan järjettömästi hillareita mieli ja niitä oli saatava tungettua vartaisiin mahdollisimman paljon! 
Lisukkeeksi grillattiin täytettyjä herkkusieniä, mutta ne eivät jostakin syystä maistuneet minulle yhtä intohimoisesti kuin siipalleni. Täytteeksi laitettiin mustapekka pippurijuustoa ja ajattelin sen sopivan täydellisesti näille isoille herkkusienille täytteeksi, mutta nyt en onnistunut päämäärässäni. Olisin jotakin kaivannut tuon pippurijuuston lisäksi herkkusieniin.VARTAAT

Ohje:

1 Paprika (oman maun mukaan)
1 Kesäkurpitsa
1 valmiiksi maustettu possunfile
Hillosipuleita

Ostettiin tälläkertaa valmiiksi maustettu possunfilee, mutta yleensä ostamme sen maustamattomana ja maustelen sitten itse.
Tämä on hyvää lihaa ja suosittelen sitä kaikille lihavarteiden ystäville!
Sitten vain paloittelemaan vihanneksia ja laittamaan vuoronperään ainekset varrastikkuihin ja grillaamaan.SIENET

Ohje:

1 Paketti isoja herkkusieniä (grilli)
1 paketti mustapekka pippurijuustoa
Foliota

Leikkaa kärki ja koverra pois herkkusienistä. Täytä mustapekkajuustolla ja laita täytetyt herkkusienet folioiden sisään. Lopuksi grillaa kypsiksi ja nauti sellaisenaan tai vartaiden, sekä tuoresalaatin kera.

Jos lukijoilta löytyy joku toinen ohje täytetyille herkkusienille niin ehdotuksia saa laittaa!


4 kommenttia:

 1. Herkkusieni täytettiin jollakin tuorejuustolla ja käärittiin pekoniin ja grillattiin. :) En enää muista mitä tuorejuustoa herkkusienen sisällä oli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy testata tätä ehdotustasi, pekoni kuullostaa herkulliselta! :)

   Poista
 2. On se hyvä, että laitat näin juhannuksen alla mainioita grillausvinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja testailemaan reippaasti mäitä extream kokeiluja! :)

   Poista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...