sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Maalaisromanttista tunnelmaa!!

Tässä tulee kuvia tulevasta maalais miliöömme piha-alueesta. Anoppini on tehnyt kaikki istutukset itskseen ja hänellähän onkin hyvää silmää puutarhan pidolle. Minun pitäisi pystyä jatkossa pitämään suurin osa näistä istutuksista hengissä joten kova on haaste edessä!

Mutta sanoista tekoihin ja teoista kuviin.

Nauttikaa!!


Anoppi kekkas ottaa vanhan antiikki pyörän uusio käyttöön. Tuossa se pyörä nyt seistä jököttää puun runkoon visusti sidottuna päivästä ja kuukaudesta toiseen. Omassa kasvihuoneessa kasvavat niin omat tomaatit kuin kurkutkin. Syskymmällä nähdään sitten millainen sato syntyi tänävuonna!


Jokaisessa maalaismiljöössä pitää olla myös oma suihkulähde ja patsas koristamassa lähdettä!Omassa maalaispihassa pitää olla myös oma puro jonka äärelle voi istahtaa rentoutumaan ja kuuntelemaan puron solinaa.
Tässä penkki johon voit istahtaa ja lepuuttaa jalkojasi jos alkaa maatyöt tuntumaan liian painavilta!


Tässä osa etupihaa koko komeudessaan. Vanhat harmaat talot ja ladot kuuluvat naapurin pihapiiriin!
Kukka istutuksia löytyy joka suunnalta pihaa isojen kukkapenkkien muodossa, riippuvina kuitin edessä, puiden rungoilla!!Istutuksia ja kukkasia löytyy moneen lähtöön...

Toivottavasti nautitte maalaismiljöömme matkasta??


10 kommenttia:

 1. Ihana puutarha! :) Polkupyörä kukkatelineenä on kiva idea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään hirmuisesti tuosta piha-alueesta. Mietin vain, että miten pystyn pitämään kaikki hengissä ja elossa? Itse en ole mikään puutarhuri taituri, mutta onneksi anoppini on vielä suhteellisen hyvässä kunnossa opettaakseen minulle jalon taidon! :)

   Poista
 2. Jösses ku hieno maalaismiljöö! :) Mii laik!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että pidätte sillä laitan vielä uutta postausta liittyen pihaan. Muistin, että on vanhojakin kuvia tallessa kovalevyn muistissa niin pääsette nauttimaan kirros osa 2:sesta! :) Mii laikka too...

   Poista
 3. Kylläpä on kaunis pihapiiri ihanine kukkineen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa pihapiirissä kyllä silmä ja sielu lepää! Saa olla ihan rauhassa ylimääräiseltä melulta ja nauttia maalaismaisemaa. Niin ja meikäläisen pitäs sitten toistan uudelleen pitää nämä anopin istutukset hengissä! ;)

   Poista
 4. Kyllä nautein kovasti kierroksesta ja odotan innolla kierrosta numero kaksi sieltä kovalevyltä :) Nuo pyöräkuvat ovat henkeäsalpaavan ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en löydä kovalevyltä kierros kakkosta niin sitten laitan järkkärin laulamaan siellä ympäristössä uudelleen. Nämä järkkärikuvat ovatkin paljon parempia kuin mitä vertaan aikaisempiin kuviin joita olen ottanut tänne blogiin pari vuotta sitten taskupokkarilla! :)

   Poista
 5. Aijai, aivan mahtava piha. Mikä puro, mikä patsas, mikä penkki ja mikä pyörä! Ja kaikki! Ihan hurmoksissa :) Ihania kuvia! Tunnelmallista Juhannusta :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos, tuo piha on kyllä varsinainen levon paikka. Kiitos samoin hyvää juhannusta! :)

  VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...