perjantai 7. kesäkuuta 2013

L.O.M.A!!

Lomalla viimeinkin vai miten se biisi soi?
Minulla on kylläkin pitkä loma, koska olen työttömänä ja tiedä sitä sitten, koska taas pääsen nauttiman työelämä päivistä!

Mutta..
Pojilla alkoi kesäloma koulusta jo viime lauantaina ja loma piti  heti startata käyntiin mummola reissulla. Sieltä reissulta palasivat eilen ja kiva olikin kaverukset saada kotiin. Päiväni eivät millään meinanneet kulua ja aika tuntui matelevan hitaasti eteenpäin. Sen huomaa heti, kun lapset ovat kotona ajankin kuluvan paljon vauhdikkaammin eteenpäin. Yksin oleminen on olemista ja vielä, kun mieskin on päivät töissä niin tuntee olonsa ihan höperöksi ja tulee syyllinen olotila, kun lapset ovat jossakin muualla. Tosin minulle ehkä tekikin hyvää olla päivät yksin kotona, kun on niin kamala yskä köhä ollut päällänsä että pieni lepo oli ihan paikallaan.

Eilen kuitenkin avattiin uintikausi oikein sillain urakalla...
Itse en nyt vielä uskaltautunut kastelemaan, mutta pojat sen sijaan menivät ja kastelivat itsensä. Pojat kävivät jo toukokuun puolessavälissä ensi uintinsa tekemässä läheisellä uimarannalla, mutta nyt mentiin joki rantaan!!

Meidän kunnan  jokiranta oli kunnostettu ja sinne oli ajettu oikein hieno kasa uutta hienoa puhdasta hiekkaa ja nyt siellä kelpaa löhötä rannalla. Tosin olen niin suojelunhaluinen emo, että en uskalla päästää poikasia keskenään sinne remuamaan. Rannassa on hyvä venlaituiri josta pojat tykkäävät hyppiä ja mikäs siinä, kun hypättävässä kohdassa on 3-5 metriin syvää niin kyllä minäkin sinne pomppisin. 

Vettä, hiekkaa, aurinkoa, pomppuja, se on loma nyt. Voi sitä riemua, kun on kesä ja pääsee uimaan..hienoa katsella lasten remuamista rannalla. Tosin tulee oma lapsuus muistoihin kuinka sitä aina odotti kesää ja kesälomaa, kun tiesi pääsevänsä uimaan ja veteen mesoamaan!!

Meidän kuopus antaa pienen hyppy näytteen!!Pojat ja poikien kaverit!
Hyppyvuorossa esikoisemme.


Mikäs se siellä menee? Vesihiisi sihisi vai oliko se hai?


Taisi ollakin mein J ja Naapurin A...


Ja vesi roiskuu A:n leikin tahdissa...


Varpaat upotettu uuteen pehmeään hiekkaan, kuinka ihanaa se onkaan!!
Pitäähän sitä hiekkaa lennättää oikein kunnolla!!Ja lopuksi kunnon pölläytys!!


7 kommenttia:

 1. Nyt on jo kunnon ranta- ja uintikelit! :) Lapsille on kiva, kun kouluvuoden jälkeen pääsee nauttimaan lomasta ja kesän lämmöstä. :)

  Mä en ole vielä käynyt uimassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät on kelit ja tänään jätin itse talviturkin tuonne jokeen. Tuolla joella on hyviä puolia se, että hienoa hiekkaa on ajettu rantaan, venelaiturilta on hyvä hyppiä jokeen ja uida siinä laiturin ympäristössä. Siinä, kun ei virtaa niin voi ihan iisisti uida. Mutta rannasta kun kävelee jokeen niin ihan jäätävästi kiviä pohjassa ja yök...yök..mutaa jota inhoan siis vain inhoan. Muuten tosi magee paikka uida. Huomannut kyllä selvästi, että lapset ovat päässeet kesälaitumille ja vapauteen! :)

   Poista
  2. Mulla on sama tilanne, että olen työttömänä.

   Mä tein äsken saman kuin Kiki, että kirjauduin pois lukijoista ja kirjauduin sitten taas uudelleen lukijaksi. :)

   Poista
  3. Kiitos kun jaksoitte klikkailla itsenne uudelleen sisään. Tämä toimii muutenkin helpoimmin niin, että kaikki tekstit ovat yksissä kansissa. Helpompaa pitää yhtä blogia saatika seikkailla itse koko ajan kahden blogin väliä ja miettiä mitä kirjoittaisi ja kuvaisi mihinkin kohtaan. Homma siis pelittää jälleen ja toivottavasti kaikki muutkin lukijat tekevät samaman tempun, elleivät keksi sitten toista keinoa näihin päivitys ongelmiin. Minä en ole ainakaan päässyt ihan kaikista bloggerin toiminnoista vielä kunnolla sisälle, mutta kaikki aikanaan! :)

   Poista
 2. Yritin ja yritin, mutta ei auttanut muu kuin kirjautua pois lukijoista ja sitten kirjautua takaisin. Muuten en saanut omaan blogiin sitä reunan pikkumainosta toimimaan. Juu, älä nyt ainakaan sataan vuoteen vaihda nimeä :D Olen täällä tempuloinut puolen tuntia, että sain asian sujumaan :D Kotona olemisen huono puoli on kyllä siinä, että kun on aina kotona, niin ei ole kesälomaa :) Teidän esikoinen ja kuopus ovat selvästi tulevaisuuden Splash-kilpailijoita siihen nelosen ohjelmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuomaseni olet yhtä hyvä näissä bloggeri/tietoteknisissä asioissa kuin minäkin. Älä pelkää en vaihda nimeä...mä nyt vain huovaaan souvaan erestakaisin etsien sitä omaa paikkaani. Mutta enää en etsi ettei lukijat saa totaalista burnouttia mun teppuiluistani. Totta, kun olet kotona ei ole kesälomaa, mutta otan tän kotona olemisen tällähetkellä vähän kuin lomana. Juu niistä kuule voi hyvinkin tulla seuraavat splashit...yritin tänäänkin sanoa, että otakaa kunnon voltti hyppyynne mukaan, mutta eivät kuulemma vielä osaa ja pitää treenailla sitä..! :)

   Poista
 3. Ihanan kesäisiä kuvia! Ihan tuli itellekin rantatunnelma!

  VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...