sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ostosreissun satoa!

Tehtiin eilen pieni maakunta kierros ja jostakin kumman syystä kuin itsestään auton ratti kääntyi kohti tuurin kyläkauppaa. Viime kesänä olemme viimeksi nähneet tämän "suomen pienimmän" kyläkaupan. Tein melko edullisia löytöjä kotituotteista. Oikeastaan minulla ei ollut minkäänlaista ostoslistaa mukanani johon olisin merkannut ne tuotteet ja tavarat joita oikeasti tarvitsin. Koko Kyläkauppaan lähteminen oli hetken mielijohteen päätös ja ajattelin, että jos jotain löytyy edullisesti niin sitten napataan mukaamme! 

Juomalaseistahan on aina tarve..
Nämä näyttivät niin söpösiltä ja hyvin edullisilta vain 0,89 € pari. Ostin heti 10 kappaleen kasan. Lasien kokokin on mukavan iso joten näihin mahtuu vähän enemänkin nestettä sisään. Halpoja ovat joten nähtäväksi jää kuinka hyvin sitten kestävät käyttöä.Seuraavan kerran, kun menen niin pitää ostaa lissä jos näitä vielä silloin löytyy kylä-kaupasta.


Ruskeaa sen olla pitää!!
Olen niin pitkään himoinnut meille luhdan käsipyyhkeitä, kasvopyyhkeitä ja kylpypyyhkeitä   ja niitä aina ollut ostamassa tai tilaamassa netiikaupoista, mutta aina olen pitänyt niitä hirmuisen kalliina tuotteina. Tuurista ostin elämäni ensimmäiset kaksi kappaletta käskipyyhkeitä ja yhden hinta ei ollut kuin alle 5,00 euroa joten tämä ostos kannatti. Lisää aion hankkia pikkuhiljalleen näitä käsipyyhkeitä, sekä kylpypyyhkeitä. 


Lopuksi piti ostaa vielä 7 veljeksen sukkalankaa ja ihan päätin ostaa nyt perusväriä eli harmaata. Mies kulta pyysi minua tekemään hänelle uudet saapas sukat ja kun nämäkin lähti edulliseen hintaan niin kolme rullaa päätin napata hyllystä mukaani. Siellä olisi taas ollut vaikka kuinka ihanan värisiä ja ihania lankoja tarjolla, mutta saapas sukka on aina saapas sukka. 


Lopuksi ostin vielä pari rullaa sellofaania..sitähän pitää aina olla varalla kaapissa niin saa siihen tehdä hienoja lahja kääröjä.

Sellanen tuurin reissu tällä kertaa!! 
Seuraavaksi pitääkin ottaa vahingossa suunta ikeaan, koska siellä en ole vielä käynyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...