perjantai 24. toukokuuta 2013

Meren linnut!

Muitojen verestystä.
Kävin siskoni kanssa viime vuoden elokuussa yyterissä valokuvailemassa, kuvasin siskoani ja parhaat kuvat hänen kuvauksistaan olette jo nähneetkin täällä blogissani. Mutta jäi minulle käteen muutakin kuin siskoni kuvaaminen.

Lokkikuvia
Lokki on meidän kaikkien inhokki vai onko? Oma suhtautuminen lokkiin on ollut aina vähän sellaisessa negatiivisessa valossa, mutta viime kesänä tuli yllättävän paljon kuvailtua lokkeja niin yyterissä kuin meidän mökillämme. Oikeastaan lokki on ihan kaunis lintu, kun osaa vain katsoa oikeasta kulmasta. Tuo suuri valkea lintu on oikeastaan melko kauniin näköinen lentäessään. Kauniin näköinen on myös lokkiparvi meren rannoilla.

Tässä on muutamia kuvia yyterin rannalta kuvattuna ja joukossa saattaa olla muitakin lintuja

Kolme kaverusta...
Tässä pieni lokki pläjäys näin perjantai illan kunniaksi. Kuvat saattavat osa olla vähän huonolaatuisia, koska en todellakaan ole mikään synnynnäinen luonnonlahjakkuus luontokuvauksissa, mutta kova on yritys ja halu oppia enemmän valokuvauksesta. 
Kuvissa saattaa olla myös muutaman samantapainen kuva joten älkää antako sen häiritä kuvien katselussa!! 

2 kommenttia:

  1. KAuniin levollisia kuvia. Linnut ovat haastavia kuvattavia.
    Älä vähättele kuvaajantaitojasi! Taitava olet♥

    VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...