sunnuntai 26. toukokuuta 2013

BLOGIN MUUTOSTYÖT!!

Heipsan kaikille!
Olen aloittanut blogini muutostyöt, blogi puhdas koti vaihtui virallisesti taloni maalla blogiksi. Facebookin puolella ollut Puhdas Koti sivutokin sai uuden osoitteen ja se toimii nyt samalla nimellä kuin blogi. Alkaa pikkuhiljalleen koko paketti olemaan yhtenäinen ja yksien kansien alla joten on minulle paljon helpompaa näin ja ehkäpä tämä helpottaa lukojoitakin ja saatte seurata yhtä blogia joka on täynnä toimintaa ja hurjaa menoa!

Huomatkaa
Pieniä ongelmia on vielä teksteissä joten niihin tulee muutoksia ja kuvia puuttuu joistakin vanhoista teksteistä. Älkää antako tämän häiritä lukuhetkiänne.
Facebook liitännäinen tulee takaisin sivustolle heti, kun saan sen toimimaan!!

Uusi facebook sivuston osoite
https://www.facebook.com/Talonimaalla


LUKIJAT!!

Lukijapaneeli ei muuttunut joten vanhojen lukijoiden ei tarvitse tehdä mitään muutakuin jatkaa lukemista ja kommentoimista vanhaan malliin.
Mutta, toisen blogin poistuttua lähti myös lukijapaneeli joten ne 3 ihmistä jotka eivät ole listalla niin pyytäisin heitä liitymään tämän blogin listaan.

Nyt ei enää muutella mitään vaan annetaan palaa täysilla ja pidetään hauskaa blogien välityksellä.

Kiitos kun olette kuulolla ja lukemassa
jatketaan samaan malliin!!

P.S. ARVONTAA PIDETÄÄN HETI, KUN PÄÄSEN KAUPUNGIN SUUNTAAN HAKEMAAN TEILLE MUKAVAN ARPAJAIS VOITON JOTA PÄÄSETTE KUUMEISESTI JAHTAAMAAN!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...