maanantai 15. huhtikuuta 2013

Äiti ihmisen unohdus!!

Miten sitä äitisihminen voikaan unohtaa asioita joita äidin ei missään nimessä pitäisi koskaan unohtaa. Perjantaina päätin tehdä sellaisen normi viikkosiivouksen ala-kertaan ja mitä löysinkään liinavaatekaapistani?
Pääsiäispostauksessani kerroin kuinka huono pääsiäisjuhlan valmistelija olen ja miten huonosti tuon pääsiäisen aikaan taloon kirkkaita ja raikkaita värejä. 

Tämän liinan on nuorempi poikani tehnyt koulussa ja varmaankin tarkoitettu pääsiäisen aikaan käytettäväksi, ainakin värit sopivat hyvin pääsiäisen aikaan. Miten mä voinkaan olla niin julma äiti ihminen ja unohtaa näin kauniin pöytäliinan liinavaatekaappiin. Eikös tälläiset yleensä laiteta jo lujaa pöydälle näytille? Mutta voihan sitä pitää vaikka koko kevään ja kesän pöydällä, sen verran raikkaat värit tässä liinassa on, että ne piristää kummasti päivää.


Testasinpa miten se sopii lyhtyjeni kanssa yhteen..


Pirkan valkoisia ruusuja oli pakko ostaa nippu pöydälle, mutta ei ne kyllä meikäläisen hoidossa hengissä taida kovin kauan pysyä. Kukilla on tässä talossa niin kummallinen tapa jo lakastua siinä vaiheessa, kun laitan ne maljakkoon.


Ihan uusia ruusuja ovat, mutta eivät kyllä kovein elävän näköisiä, jotenkin niin nuhjuisia.


Sain sentään yhden hyvän kuvan kukasta.
Valkoinen ruusu on ehdoton suosikkini joten ... niitä voisi olla jokaisella pöydällä yksi kimpullinen maljakossa. 


Päätin kyllä seuraavaksi ostaa niitä oikeita valkoisia isoja valmiiksi auenneita ruusuja....


1 kommentti:

  1. Voi miten taidokasta ja siistiä jälkeä nuorempi poika on tehnyt :) Miten ihana liina :) Tuosta alimmasta ruusukuvasta tulisi tosi nätti onnittelukortti. Oikeaan kulmaan mahtuisi hyvin painamaan 60 ja muita pyöreitä vuosia mitä onnittelukorteissa tarvitaan :)

    VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...