maanantai 4. maaliskuuta 2013

Marimekon Unikko!

Lampun muutos idea!
Löysin vinttivarastostamme marimekon unikko kankaalla vuoratun lampun varjostimen. Tämä varjostin oli josku käytössä makuuhuoneen yölampussa ja yö-lamppu hajosi ajan saatossa ja nyt muistin, että kätköistäni saattaisi löytyä vaihtoehto lukunurkkauksen lampulleni. Ostin siis uuden lampun (prismasta) lukunurkkaustani varten, mutta en oikein ollut tyytyväinen tähän valkoiseen versioon, se on jotenkin liian kirkas. Tämä marimekko varjostin taas on paljon lämpöisemmän oloinen ja antaa valo ihan riittävästi lukemiseenkin. Ostin aikanaan tämän varjostimen paikallisesta sähköliikkeestä ja värivaihtoehtoina olivat tämä punainen ja sininen.
Unikko ei ole koskaan ollut oikein kirkkaiden, raikkaiden väriensä vuoksi suosikkini, mutta tästä pidän ja tykkään kovastikin. Ainoa varjostimen ongelmana on vain se, että lamppua jalkoineen ei saa ihan varjostimen keskelle sjoitettua. Toiselle puolelle jää ilmarakoa enemmän kuin toiselle puolelle varjostinta.

Taitaa olla makuasia kummasta enemmän pitää, mutta marimekko sopii varmastikin ajanhenkeen jolloin tämä pöytä ja nojatuoli ovat olleet käytössä. Kyllästyessäni unikon punaiseen voin vaihtaa vaalean varjostimen takaisin käyttöön. Voin myös hyödyntää vaaleaa varjostinta jossakin toisessa lampussa, nimittäin pöytälamppuja pitänee ostaa vielä meille pari lisää. Pöytälampuista on is pula, mutta pitää nyt vain antaa taas hetken kulua ja etsiä sitä omaansa.


Kuvat vaaleasta ja unikosta!Unikko vai vaalea?


Läheltä ja kaukaa...Varjostin hiemen vinossa, mutta pysyy hyvin paikallaan. Hieman jää oikealta puolelta enemmän tilaa, mutta....Pystykuvaakin vielä niin näkee paremmin..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...