torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävyyden aikaa!!


Tänään on jälleen se aika vuodesta jolloin on aika muistaa hyvää ystävää. Voit muistaa ystäviäsi kortein tai erilaisin viestein, mutta minulla voikin olla teille tälläkertaa erilainen ehdotus ystävänpäivä lahjaksi! 
 Sain mieheltäni mielenkiintoisen, mutta aivan ihanan ystävänpäivä lahjan!
Pyörittelin käsissäni tätä lahjaa ja ihmettelin mikä tämä oikein on?
 Mies kulta antoi minulle punaisen sydämen joka muistuttaa kylmägeeli pakkausta. Tämä "kylmägeeli" oli valmistettu sydämen muotoiseksi ja sen ei ole tosiaankaan tarkoitus viilentää kipeitä lihaksi, revähtymiä, kuumia aaltoja varsinkaan tälläiseltä joka on lähestymässä 40 kriisiä ja alkavia vaihdevuosi ongelmia.
Siispä...
se ei olekaan kylmägeeli vaan LÄMPÖGEELI sydän. Tämä siis voi lämmittää hyvän ystävän sydänalustaa juurikin nimensä veroisena päivä eli ystävänpäivänä. Tämä punainen pikkusydän toimii hyvänä lahja-ideana näin ystävänpäivänä!


Avattuasi paketin painat sydämen alakärjessä näkyvää mustaa metalliosaa ja sydän alkaa lämpiämään, oikeastaan kuumenemaan. Sitten voit lämmitellä sen kanssa vaikka kipeytynyttä poskea, otsaa, mitä ikinä mieleen tuleekaan. Tämän voi laittaa myös kovalla pakkasella hanskan sisään lämmittämään pakkasesta kohmettuneita sormia. Mikäli hankit niitä kaksi voit laittaa kumpaankin hanskaan! Kun sydän on viilentynyt voit laittaa esim. vedenkeittimestä kumaa vettä kattilaan ja antaa sydämen lämmitä tässä kuumassa vedessä 20 minuuttia ja sydän on jälleen käynnistetty uudelleen..
Sydän lämpöä tulvillaan..
 Sydämen kärjessä on pyöreä metalliosa, sitä painaessasi sydän alkaa tulvimaan lämpöä..


 Pienellä sydämellä voi olla suurikin merkitys!

"Huomatkaa monday on pyyhitty pois meidän viikonpäivä kartaltamme" jäljelle jäivät vain m ja ay! Jotenkin tämä kuva on hassunkurinen ja se huvittaa. Kohtahan ollaan "May" kohdalla kuukausissa eli kevättä kohden mennään ja lujaa..

Toivotan kaikille oikein hyvää ja ihanaa ystävänpäivää...
jos et vielä ole keksinyt mitään lahjaa yställe antaa niin tässä hyvä idea ja kipin kapin kauppaan hankkimaan omasi pois. Tästä lahjasta riittää varmasti lämpöä ja iloa pitkäksi aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...