torstai 21. helmikuuta 2013

Yhdessä olon aikaa..!

Lupasin eilisen päivän touhuistamme postauksen joten tässäpä se nyt tulee. Eilen jatkui jälleen puuhommat vaikkakin kolme meistä potee yskätautia, mutta eipä se näyttänyt menoa haittaavan.
 
Mies meni ja kaatoi sellaisen valtavan puun joka oli jo puoliksi laho. Puussa oli kolo, mutta onneksi ei ollut pesää metsäneläimillä.
 

 
Siinä se haarautuneen puun kolo. Toinen varsi on vielä pystyssä, mutta sekin kaadettiin matalaksi.
 
 

 
 
Nuotion lämpöä ja makkaranpaistoa jälleen tidossa..
 

 
Hanskat sulassasovussa, kauniissa rivissä kuivattelemassa ja lämmittelemässä nuotiotulen läheisyydessä!
 

 
Pieni pohdint tuokio: otettaisko lämmintä juotavaa vai kylmää, otettasko hiillosta vai atriaa? Atriaa otettiin ja kuumaa mustaherukka mehua!
 

 
Jospas saisin palasen hiillosta niin elämä olisi auvoisempaa... tässä selvästi kytätään makkaranpaistoa ja omaa osaa makkaroista!
 
 
Minä ja lapset olemme tämän rakentaneet eikä ihan ole symmetrinen ja sellainen kuin pitäisi oikean kasan olla, mutta nämä päätyvät kuitenkin takan ja uunin pesään joten kasa kuin kasa!
 
 
Piti jättää puumerkki muistoksi...
 
 
Seuraavassa kolmessa kuvassa kuvan laatu huono. Pitää ottaa tästä kuva oikein kameralla seuraavan kerran. Tämä siis otettu kännykällä ja meni ihan mönkään!
"PUUSAAPAS"
 


 
 
Poikien leikkihetkki!
 
 
Äidin ja koiran makkaranpaisto tuokio.
 

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...