tiistai 19. helmikuuta 2013

Uusi lukunurkkaus!

Olen niin pitkään kaivannut jotain mukavuutta ylä-kertamme ns. pieneen aulaan. Lähinnä paikkaa jossa voisin istua mukavasti, ryhdikkäästi ja lukea kirjaa tai kirjoittaa blogiani. Nyt olen viimein saanut itselleni nurkkauksen jossa varmasti tulen viihtymään. Tässä nurkkauksessa on ollut aikaisemmin mappikaappia, tietokonepöytää, pari nojatuolia ja jotenkaan ne eivät ole näyttäneet silmissäni hyvältä. Nyt on viimeinkin asiat toisin ja minulla on oma nurkkaus johon voin käpertyä omin ajatuksineni. Laitoin aikaisemmin tänne postauksen kirppislöydöistäni ja nyt hyödynsin ne oikein urakalla.


Tästä startattiin käyntiin pöydän muutos. Tässä kuvassa pöytä alkuperäisenä.


Tässä pöytä on saanut hionnan pintaansa.


Pinta saanut uuden maalipinnan ja valkoinenhan siitä tuli.


Eri kuvakulmasta kuvattuna.


Pöytä sai kaverikseen ruskean kaitaliinan, lampun ja uusimman dekon. Tätä lamppua en ole kerinnyt vielä esittelemään blogissani, mutta sekin tuli nyt tehtyä tässä samalla! Ajatuksena on hankkia pöydälle vähän erilaisempi lamppu.


Toisesta kuvakulmasta katsottuna.


Pöytä liittyi käsittelyn jälkeen nostalgia tuolin rinnalle ja nyt viimeistään pitäisi  alkaa olemaan nostalginen olotila!


Tässäpä nämä ihanuudet (seinien tapeetti ei oikein sovi kuvaan), mutta niille ei nyt tehdä mitään. Tämä saa riittää toistaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...