tiistai 5. helmikuuta 2013

Tekstihautomon varaston ovet aukeaa!!

 
Jotkut bloggarit ovat innostuneet tästä lukijan toive osiosta. Niinpä päätin kylmästi kääntää sivua blogissani ja ajattelin painaa ajatushautomon vihreää nappia. Virheä nappi on siis nyt päällä ja käytössä!
 
Nyt sinä lukijana voit päästä mukaan mielenkiintoiseen maailmaan ja saada juuri sitä luettavaa mitä haluat. Tosin tiedätte blogien periaatteen ja niitä aatteita varmasti jokainen haluaa noudattaa ja vaalia joten pidetään ne suuret mölyt mahassa. Pysytään siis raamien sisäpuolella ja asiallisella linjalla kuten tähänkin asti!
 
Tämä toimii siis niin, että tähän kerään niitä lukijoiden toiveita! Pistä siis raaputtaen oma toiveesi ja minä yritän niiltä osin vastata kuin kykenen! Toivon vain, että asiat pysyvät järjen jättiläisen kourassa ja ihmillisissä rajoissa. Minä siis blogin pitäjänä pidätän oikeudet teksteihin ja kysymyksiin.
 
 
Tämä voi olla ihan hauskakin kokemus joten ei muutakuin tekstihautomon varastoa täyttämään!!
 
 
Mietin tässä, että voihan se alkaa näinkin... "olipa kerran, sen pituinen se"! Sinä rohkeanan aloitat ja minä hiljaisena hissukkana lopetan!
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...