tiistai 5. helmikuuta 2013

Miten olisi jos arvottaisiin taas??

Arvotaan, arvotaan...

Olisi jälleen arvonnan aika!
Teillepä hyvät lukijat, urkkijat, bloggauksesta innostuneet, kiinnostuneet, muuten vain täällä hilluvat, lilluvat ja norkoilevat, juttujeni seuraavat ja jutuilleni nauravat. Minulla olisi teille tehtävä jonka teidän tulisi innolla täyttää. Täyttäessäsi tehtävät osallistut asiaaarvontaa ja juuri SÄ voit olla sen arvan voittaja!
 
 
Pieni mainos tähän kohtaan...
joo..on se mun tekemä ja ihan itse sunnittelemakin, melko lapsellisesti tehty, mutta kun ei nyt talosta sekä tästä läpyskästä löydy sitä photoshoppia jolla voisi tehdä vähän paremman ja kauniimman niin saa nyt kelvata tällä erää!! ;)
 
 
ASIAAN...
 
12011 sivun katselua lukee puhdas koti sivulla! Kiitos kaikille jotka olette olleet mukana seuraamassa näitä, no päätelkää itse mitä pidätte jutuistani. Mutta sen sijaan vain 11 lukijaa on liittynyt lukija paneeliin ja mähän odotan niin hartaasti, että sinne paukkus lisää jengiä seuraamaan blogiani!
N.y.t .. mä annan ne kotitehtävä teille!
 
1. Paina sitä tykkää nappia siellä facebookin puhdas koti sivustolla ja innokkaasti. Sillä joka kerta, kun painatte sitä tykkää nappia niin tykkääjät lisääntyy.
Tässä tulee sulle se linkki josta sinne pääset:
www.facebook.com/tarantarinoita
 
2. Otappa rento ote elämääs ja pussillinen huumorimieltkään ei olisi pahitteeksi kenellekään. "nauru pidentää ikää"! Nyt menet ja näpäytät itses lukijapaneelin jäsenexs, ja mä saan sut mukaan virallisesti seuraamaan höpinöitäni. (p.s. mä tiedän, että olet käynyt jo tsekkaamas tätä blogia, mutta et ole vielä tohtinut tehdä lopullista päätöstä liittyäksesi paneeliin lukijaksi) Enhän mää nyt itsekseni tänne olisi millään saanut paineltua 12011 sivun katselua! ;) 
 
3. Mä olisin niin happy jos sää laittaisit tän blogin ihan oikeesti kiertoon ja sähän voisit mainostaa sitä missä ja milloin itse tahdot! (tiettyihin rajoihin asti). Ei sitä ihan ilta-lehteen tai ilta-sanomiin asti heti tarvi heittää. Mennään sinne sitten aikanaan jos on pakko!
 
Sit ihan lopuks mä vielä sanon sen tärkeimmän asian mikä meinas unohtuu ihan kokonaan.
 
Osallistuessasi arvontaan laita nimimerkki tai sähköpostiosoite josta sinut tunnistan ja myös jos arpaonni suosii ja voitat tän arvonnan niin mun pitää myös tietää kenelle sen lähetän! Yksinkertaista, mutta totta: nimimerkki siis mukaan ja varsinkin anonyymeille!!!
 
ARVONNAN LAHJA SEURAAVASSA..
 
Jos osallistut 1 arvalla sä voit voittaa tällässen kivan, ihanan lyhdyn lämmittämään ja valaisemaan näitä kevät talven pimeitä iltoja!

 
 
 Jos sää lähdet mukaan 2 arvalla niin paketti tublataan seuraavanlaisesti..
Se mikä valoa antaa ja lämpöä taloon jakaa, liittyy pakettiin mukaan!


Mutta jos sää päätätkin olla innokas liittymään lukijaksi, painat sitä tykkää nappia ja sekotat kaikkien kavereides päät ja isket blogin kiertoon ja mainostat sitä jossain niin sit sää osallistut sillä 3 arvalla ja silloin tää ihana, kaunis, lämmin palkinto tublaantuu jälleen.. ja kuva tulee tässä!Tää lahjapaketti voi olla just ja ainoastaan SUN!!
Sun ei tarvi mitään suuria juttuja tehdä tai kikkailuja, vain ja ainoastaan

painat tykkää nappia facebookin tarantarinoita sivustolla!
Klikkaat itses paneelin lukijaksi blogiini!
Pistät tän blogin kiertoon ja toivot, että saan uusia lukijoita.

Ihan lopuks ilmotat monellako arvalla oot mukana ja sitten laitat nimimerkin ja tai jonkin sortin yhteystiedon itsestä.

Sit toivotaan arpaonnee kaikille ja toivotetaan uudet lukijat tervetulleiks.

O.S.A.L.L.I.S.T.U
JA ARVONTA AIKA ALKAA
N.Y.T!!


p.s. honey lemon käsisaippua tuoksui läpi purkin niin hjyvältä, että en malttanut sitä olla laittamatta mukaan pakettiin. Nämä kaksi muuta ihanuutta on hankittu sinooperista ja sehän on se hyvä paikka mistä ostaa sisustus tuotteita!!
_______________________________________________________________________________________________ 


 ARVONTA
PÄÄTTYNYT!!

Arvonnan voittaja arvottu ja tämä ihana paketti lähtee


 Blogin ylläpitäjälle eli BEAT56!

Onnea voittajalle ja suuri kiitos kaikille mukana olijoille. Olen tyytyväinen siihe, että sain näinkin monta osallistumaan tähän arvontaan! :)

19 kommenttia:

 1. Ahneena kolmella arvalla mukana ihanan palkinnon arvonnassa. Otan kuvan mukaan blogiin linkitystä varten :)

  VastaaPoista
 2. Virallinen "seurakuntalaisesti nro 12" osallistuu aivan ihkun lyhdyn arvontaan. Käyttämättä ei siis jää tää, täällä kaamoksessa sitä tarvitaan. Uusi tuttavuus tämä sinun blogi. Olen tutustunut postauksiisi ja pidän niistä todella paljon. Kahdella arvalla onneani peukutan.

  VastaaPoista
 3. Kiki!! hyvä olla ahne ja ota vain se kuva..nyt sen saa kerrankin ottaa ihan luvallisesti. (kunhan se ei päädy sinne ilta-sanomiin tai ilta lehteen) Eisku: tervetuloa uutena lukijana toivottavasti viihdyt ja nautit näistä tarinoistani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viihdyn ja innolla seuraan postauksiasi.

   Poista
 4. Kolmella mukaan miekii! :)
  Ihana palkinto!
  Sen kuvahaastiksen mie oon jo ottant työn alle, mutta ku kaik kuvat on kotipaikalla 100km päässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva haastiksilla ei ole niin kiire. Laitat sitten aikanaan, kun saat kuvat kokoon. Itsekään en ole vielä kerinnyt sitä laittaa vaikka osa omista lapsuuden kuvista ja kaikista muista onkin hyvässä tallessa cd:llä. Sitten vain kotipaikan kätköjä tonkimaan, kun seuraavan kerran sinne menet! :)

   Poista
 5. Kahdella arvalla mukana. Ihana palkinto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa ja tervetuloa mukaan arvontaan!

   Poista
 6. hieno palkinto, olen yhdellä mukana! x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 7. en facebookissa ole, eikä blogia ole. osallistun siis yhdellä mukaan :).

  Hyvää kevättä sinulle! mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yhdelläkin arvalla pääsee jo pitkälle ja jos arpaonni suosii niin yhdellä arvalla saapi tuon ihanan kynttilälyhdyn. :)

   Poista
 8. No kuule!! Otan ne kaikki kolme arpaa ja jään seuraamaan sun höpinöitäs!! Linkitän omaani..katsotaan mitä siittä seuraa :)) Omassanikin on 2 arvontaa meneillään :))))
  Tervetuloo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulolla ollaan! Tervetuloa sinulle oikein kovasti ja toivottavasti viihdyt näiden höpinä löpinöiden parissa. Kiitos osallistumisesta ja osallistuin itse arvontaasi. Ainoastaan en ole vielä sitä kuvaa tänne kerinnyt liittämään... :))

   Poista
 9. No hei Ta Ra. Meinasi mennä sinun arvonta ohi suun mutta vielä ehdin ja linkitän kans. Siis tuo kynttilälyhty on niin erikoisen kaunis, että VOI kun arpaonni suosisi. Näistä sun kirjoituksista tulee aina hyvälle mielelle ja minä laitan linkin blogiini. Minä ajattelin aikoinaan ettei kukaan käy blogissani, kun sen aloitin mutta sitkeesti vierailin toisten blogeissa ja jätin kommentteja niin jokunen lukijakin on tarttunut paneeliin. Pitäisi vaan innokkaammin postailla. Kaikilla arvoilla mukana :). Hei ookko huomannu, outo valoilmiö pilkistellyt tänään taivaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei! Hyvin kerkiät vielä joukkoon mukaan joten dont´wory. Katselin näitä lyhtyjä todella pitkään sinooperin hyllyrivin edustalla ja meinasin mennä ihan sekaisin näistä ihanuuksista. Tämän kuitenkin valitsin arvonnan lahjaksi. Samalla ajatusviivalla olen kanssasi näistä blogista blogiin pomppimisessa, mutta aikansa kutakin ja kyllä ne pikkuhiljalleen tiensä tännekin löytävät. Pitää vain olla aktiivisesti liikenteessä ja pistää postausta postauksen perään. Hyvä neuvo..olla oma itsensä! Meillä päin sitä "valoilmiöö" ei tänään ole näkynyt, mutta viikolla oli kyllä oikeinkin kaunis kevät sää. AURINKOA!!! siis kaipaillaan ja oikeasti kevättä tähän kaamokseen..!

   Poista
 10. Aargh ehtiiks tähän enää mukaankaan... :) Lukijapaneelissa siis oikeena lukijana oon ollu jo aikaa mut loman tähren nyt on seuraaminen unohtunut. Tykkäämässä kävin, eli onks se nyt sitte kaks arpaa tai jotain... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä hätiä, vielä kerkiät mukaan. Arvonta aikaa on vielä tämäpäivä jäljellä! Kahdella arvalla siis mukana, hyvä hyvä! Eipä nämä tekstitkään tai jutut täältä mihinkään katoa joten jos olet lomaillut ja et ole päässyt lueskelemaan niin nyt vain selailemaan tekstejä. :)

   Poista
 11. Kahdella arvalla mukana :) Kiitos muistutuksesta. Luin jo aikaisemin tän mutta unohdin ihan..

  VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...