keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Haastetta pukkaa!!

Muistojen kulta aikaa!!
 
Annanpa teille hyvät bloggaajat uudenlaisen haasteen! Teistä varmastikin yli puolet ovat seikkailleet jo pitkään facebookin ihmeellisessä maailmassa? Eiks vaan..kätevää pitää yhteyttä kavereihin, sukulaisiin ja tuttaviin. Blogitkin ovat saaneet vähän erilaisen näköaseman facebookin johdosta.
 
 Jokainen teistä tietää, että naamakirjassa liikkuu näitä ns.ketjukirjeitä? Sitten liikkuu erilaisia sydänviikkoja, naistenvikkoja jne..aina jaetaan teksti eteenpäin kavereille. Toisia ärsyttää toiset tykkää ja loput miettii mielessään kannattaako jatkaa viestiä eteenpäin.
 
 
MUTTA NYT!!
 
Laitan tälläkertaa erilaisen haasteen ja viestin kiertämään vain ja ainoastaan bloggareiden kesken. Facebookissa kiertää vanhjojen kuvien viikko viesti, sinun pitää laittaa itsestäsi vähintään 5-vuotta vanha kuva profiilikuvaksesi jne...
 
Ajattelin, että mitäpä jos me bloggari tutustuisimme keskenämme vähän erilasempaan maailmaan ja otettaisiin yksi päivä elämästämme rennosti ja muisteltaisiin elämämme suuria hetkiä! Laittakaa itsestänne vähintään 5-kuvaa vauva ajastanne tähän päivään asti. Kuvia saa olla toki enemmänkin jos vain viitsit laittaa. Mikäli ei löydy vauva ajoilta kuvia niin laita kuvia elämäsi varrelta sieltä mistä löytyy ja elämäsi tärkeimmistä hetkistä vaikkapa.
 
Sinun tehtäväsi on jakaa tämä eteenpäin vähintään 10 bloggarille ja voit valita vapaasti kenelle haasteen pistät eteenpäin!
 
Itse en vielä laita kuvia, koska ajattelin laittaa ensin tekstin kiertämään jotta jokainen saa lukea sen rauhassa ja ajatuksella.
 
 
Lähetän tämän seuraaville:
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Minähän tähän ehdottomasti tartun. Omassa blogissa on herättänyt kauhistusta sähkönsinisen takaisin muotiin tulemisen kaipuuni:) Voin sitten näyttää, että hyvin sopii Kikille :)

  VastaaPoista
 2. Sä varmaankin sitten tuon sinisen kaipuun puitteissa tykkäisit meidän makuuhuoneen värimaailmasta? Pitäisikö nyt laittaa sekin kuva tänne? Oma mielipiteeni on makuuhuoneestamme asteekkinen, kylmä, mauton jne...! Mä uskon silti vahvasti, että sininen väri sopii kukille!! :P

  VastaaPoista
 3. siis kikille voi näitä mun kirjootusvirheitäsunmuitakielimutkia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :)
  Pistän haudutusmyssyn päähän ja mietin niitä kohokohtia mitä ottais mukaan :)

  VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...