tiistai 1. tammikuuta 2013

Uutta vuotta vastaan ottamaan!

Vuosi on jälleen vaihtunut ja vuosi 2012 on jälleen historiaa. Nyt voinkin aloittaa vuoden 2013 ensimmäisellä postauksella, ja milläs muullakaan kuin uuden vuoden aatto kuvilla. Eilen illalla oli melko surkea keli ammuskella raketteja, vettä satoi ja oli asteet miinuksen puolella. Olisi saanut joulupakkaset kyllä kestää uuden vuodenkin yli, pienellä pakkasella olisi ollut mukavempi paukutella raketteja kuin sateisella miinus kelillä. Meille ei tänävuonna ostettu mitään erikoisia paukkuraketteja, kun oli luvattu sadetta niin oletettin ettei päästäkään kunnolla ammuskelemaan. Toisin kuitenkin kävi! Illasta olikin sen verran taukoa vesisateessa, että nähtiin kuinka komeasti naapurit ampuivat isoja värikkäitä paukkurakettejaan.  Harmittaa vain, että en kerinnyt kamerani kanssa ajoissa ulos kuvaamaan. Sainpa huonosta säästä huolimatta napatuksi meidän poikien paukuteluista muutaman kuvan ja vähän muutakin tunnelma kuvaa!
 
 
Tässä nämä aikaisemmassa postauksessa olevani lyhdyköt omassa elementissään kynttilän valon kera.

 
Jää lyhdytkin olivat pysyneet kasassa plus asteiden ja sateen keskellä.


Pienetkin paukut voivat olla hienoja ja niistäkin voi nauttia.
  
 Tätä kutsutaan ilmeisesti "pirun vanteeksi" melkoinen vanne kyllä olikin. sellaisen metelin ja pärinän piti, että isommatkin paukut taisivat jäädä toiseksi tälle!
 

 
Eilen taisin oppia sen järkkärikameran salan millä saa tehtyä tunnelma kuvan. Tämä ainakin miellyttää omaa silmää ja kyseessä taas ne lyhdyköt. 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...