maanantai 31. joulukuuta 2012

Janon sammuttajat!

Aristokraatteja,  pukuhohtoa, juonittelua ja jännittäviä käänteitä tuutin täydeltä. Tätä kaikkea on mahdollisuus seurata british classics collection 2 sarjassa. 

Päätin ostaa jouluksi hömpän pömppää niinkuin rakkaalla aviomiehelläni on tapana sanoa, kun katselen elokuvaa jossa suolet ja veri eivät lennä. Meillä kummallakin on elokuvia joista kummatkin pitävät, mutta on muyös elokuvia joista vain toinen meistä pitää. Itse pideän enemmän niistä hömpän pömpän liirumi laarumi leffoista kuin niistä joissa päät katkeilevat, suolet lentelevät ja jotkut ääliö oliot tunkeutuvat koko voimallaan aivoista tai kropasta ulos. Jossain määrin itseäni kiinnosta historialliset elokuvat ja tietenkin kaikki rakkaus ja jännitys romaaneihin perustuvat elokuvat ja sarjat. Ostin syksyllä british classics collection 1 osan ja se antoi television täydeltä englantilaisten elokuvien ja sarjojen kokoelmaa tuutin täydeltä. Nyt oli joulunaikaan prisman elokuva hyllylle ilmestynyt 2 paketti ja sehän oli saatava hinnalla millä hyvänsä.

Collection 2 osasta löytyvät seuraavat sarjat ja elokuvat:

Vanity Fair
Neito vanhassa linnassa
Lehvien varjossa 
Mylly joen rannalla
Aristokraatit
Kadonnut prinssi
Pormestarin tarina
Lukematon rakkaustarina

Kaiken kaikkiaan 9 elokuvaa 12 levyä ja 29 tuntia armotonta menoa.
Siinä sitä on katseltavaa joka lähtöön. Ihan kaikkea en vielä kerinnyt katselemaan, mutta suurimman osan kerkisin katselemaan ja joistakin tykkäsin enemmän ja toisista vähemmän. 
 Suosittelen niille jotka janoavat tälläisten elokuvien ja sarjojen perään. Kaikki elokuvat eivät tässäkään sarjassa miellyttänyt katselmuksiani, mutta jokaisessa leffassa on omat hyvät ja huonot puolensa.


Tämän lisäksi tilasin homeenteriltä kunnon paketin elokuvia jouluksi. Olimme voden elokuva ostoilla ja tilauksilla kerryttäneet sen verran bonuksia, että saatiin taas ilmaisia elokuvia tilata. Mikä sen mukavempaa, kuin joulunpyhtä ja uudet vuodet viettää hyvien elokuvien parissa. Tv:stä tuli vaikka mitä elokuvia, mutta suurin osa uusintojen uusintoja. Digiboximme teki eräänä iltana stopin ja ei tallettanutkaan erästä tv-elokuvaa jota olin jo odottanut 3 päivän verran näkeväni, herttuatar elokuvaa. Aina ei voi voittaa ja osa tilaamista elokuvistanikin tuli vasta postissa välipäivinä, mutta eipä se mitään saatiin välipäivinä sitten ruokkia aivojamme elokuvateollisuuden uusimilla ja vanhoillakin sarjoilla aivomme täyteen.

Kaikkein odotetuin sarja jota odotin postista tulevaksi oli

HOVIMÄKI!
Tilasin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden sarjat kokonaisuudessaan. Aikanaa, kun hovimäkeä esitettiin tv:ssä nauhoitin melkein kaikki jaksot videolle. Kuitenkin ajansaatossa  videot ovat niin kärsineet lukuisista katseluista, että nyt päätin tilata koko potin kotiin kerralla. Oikeastaan jäi vielä tilaamatta kolmos ja nelos tuotantokaudet. Kaikki aikanaan, eihän sitä kaikkia herkkuja tarvitse kerralla ahmia. 

MUISTAAKO.. kukaan tuota sarjaa? Mietin aina sarjan loputtua, että miksi sen oli loputtava ja miksi sitä ei jatkettu. Budjetti vissiin loppui kesken ja niin loppui myös hovimäkikin.


Sitä aina salaa mielessään toivoo, että joskus vielä joku tekisi loppuun tuon sarjan ja toisi sen tosiaan 2000 luvulle juuri niinkuin sen pitikin tulla!


2 kommenttia:

  1. Oikein hyvää uutta vuotta koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja samoin teille! Näihin tunnelmiin ja aatoksiin voimme päättää 2012 vuoden plokkauksen ja jatkaa taas ensivuonna uusilla jutuilla ja kuvilla!

    VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...