perjantai 30. marraskuuta 2012

Nyt äänestämään!!

Kysely ja arvonta!!
 
Kuten varmasti jo huomasit olen laatinut kyselyn blogiini. Sinulla on joulukuun loppuun asti aikaa äänestää vuoden 2012 parasta blogi juttuani. Äänestäjien kesken arvon pienen yllätys palkinnon. Palkinto voi sisältää sisustu, kauneus tai jotakin muuta pientä kivaa. Mikäli ehdottamistani jutuista ei löytynyt sitä oikeata niin ehdota omaa suosikki juttuasi. 

MUISTAKAA: Huomenna astuu myös arvonta voimaan joten siihenkin reippaasti liittymään ja osallistumaan. Voittajien nimet julkaisen blogissani ja facebookissa. Näin joulunalla on kiva laittaa jotain pientä ja piristävää arvontaa ja kyselyä. 


REIPPAASTI SIIS KAIKKI OSALLISTUMAAN JA MUISTAKAA KIRJOITTAA SE VASTAUS SUORAAN TÄMÄN TEKSTIN ALAPUOLELLE. Nimi myös mukaan jotta saadaan voittajalle paketti oikeaan osoitteeseen!!!

6 kommenttia:

 1. Arvostele mun tuunaus on suosikkini :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä! Ensimmäinen rohkelikko ottanut osaa kyselyyn. Kiitos kiki ja tervetuloa. Tuli vähän myöhässä tämä tervetuloa toivotus! :)

  VastaaPoista
 3. Huhtikuulta, lihaa kasviksia ja uuniperunoita, tai muut sun ruokajutut ;) Hyviä on olleet tekeleet :)

  VastaaPoista
 4. Hirvitysten metsästys- jutut...

  VastaaPoista
 5. Muistojen kulta-aikaa teidän 8-vuotishääpäiväpostaus on mun suosikkini. Kun on jo tämmönen ikäloppu :) tantta, niin kauniit hääkuvat koskettavat ja omat häämuistot palaavat mieleen.

  VastaaPoista
 6. Hää kuvia on aina niin kiva katsella siitä, kun tulee niin hyvälle tuulelle. Varsinkin muistellessa tuota hää-aamua jolloin oli jännitystä pinnassa niin paljon, että paikat tärisi. Ikä loppu ja ikäloppu..nehän ikä on vain pelkkiä numeroita jonossa! Mieli on virekä niin koko keho pysyy nuorena... :)

  VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...