perjantai 23. marraskuuta 2012

Äidin shoppailu päivä!

Niin ihquu, tää on niin onnessaan. Miksi näin onnessan? no minäpä taas kerron. Päätin kylmästi tänään aamusta, että lähdenpä kaupungille pienelle shoppailu kierrokselle. Mietin siinä aamupäivästä kotona, että mahtaisinko saada ketään kaverikseni. Kuulun jälleen niihin yksilöihin joka ei sitten niin millään pidä yksinään kaupoilla kiertelystä. Sainpa erään ystäväni innostumaan mukaani kiertelemään kauppoja. Ystäväni sai jopa minutkin varaamaan ajan optikolle siinä samalla, kun haki uudet silmälasinsa! Joo..okei myönnetään.. tämä ystävä oli 3-4 vuotta sitten mukanani, kun sain uudet silmälasit. Luitte aivan oikein! en ole siis käynyt sen jälkeen näön tarkastuksessa joten nyt joulukuun alussa olen siis menossa. Jännityksellä jäämme sitten odottamaan tuleeko uudet rillit or not to be!

Mutta pitemmittä puheitta asiaan:
Pitäähän sitä perheen äidin myös huolehtia omastakin vaatetuksestaan ja tänään sain ostettua sen pitkään katselemani ja haaveilemani villakangastakin. Edellinen takki on jäänyt vähän pieneksi ja tullut tiukaksi. Mikäs sille voi, kun meillä naisilla on tämä ikuinen paino ongelma eli ..laskee, nousee, laskee jne..! Kuitenkin takin löysin ja vähän muutakin kivaa joten tässä tulee muutama kuva saaliista. Ei ole muuten sitten mitään huippu ammattilaisen tyyliin otettuja, mutta nyt saa kelvata!


Talvitakki:
Delicaten villakangas takki.
Halba halli.
Hinta: 89,90 €
Takin hyvät puolet: iso huppu suojaa kovalla viimalla, vetoketju eli helppo laittaa kiinni ja aukaista, vyö joka on kätevä ja takki näytää heti ryhdikkäämmältä ja nätiltä.
 

Pitänyt pitkään jo etsiä täysin mustaa villakangas takkia, mutta tämä takki nyt vain osui silmään ja se oli pakko ostaa. Tämähän menee hyvin melkein kaikkien vaatteiden kanssa. Pitempi musta villakangas takki löytyy kaapista, mutta sen kanssa on niin ahdistavaa kulkea. Tulee aina sellainen hautajais tunnelma, vaikka erivärisin kaulahuivein saisi tehtyä pirteämpää sävyä. Tämä takki ainakin on nyt minun ja pidän myös tästä väristä!
ostin takille lisukkeeksi tuollaisen mustan kaulahuivin. 


Saapikkaat..saapikkaat!
Marco Tozzi
KOO kenkä
69,90 €


 Piti ostaa ihan uudet saapikkaat. Kyllä vain, kaapista löytyy toiset ja ehkä kolmannetkin, mutta nyt oli valittava sellaiset saapikkaat joissa ei olisi sitä terävää piikikästä korkoa. Nämä siis sopivat oikeasti kävelyyn ja normaaliin olemiseen. Selkäoireiden vuoksi on luovuttava ajatuksesta pitää korkea korkoisia kenkiä. Oikeesti nää eivät ehkä ole ihan unelma saapikkaani, mutta väri on ainkin välillä ruskea ja tsemmaa yhteen tuon uuden takinkin kanssa. Tulee näistä saapikkaista ihan lännen meinkin mieleen, mutta ainakin näillä on hyvä kävellä ja ovat lämpimät. "minähän olen sellainen maalaistyttö ja länkkäri tyyli sopii minulle hyvin"! Hintakaan ei ollut mikään paha, koska olihan liikkeessä myynnissä niitä huippuhintaisiakin saapikkaita. 

tuskaa..oikeasti tuskaa.. saapikkaiden kanssa oli todella työtä, että saatiin ne menemään kiinni. Jalkani ovat siis niin miten sen muotoilisi..pohkeet paksut, leveät ja epätoivo alkoi jo hien kera tulemaan pintaan. Ajattelin jo, että ei tule mitään näiden kinttujen kanssa ja saan heittää hyvästit saapikas unelmilleni. Toisin kuitenkin kävi! Hyvä myyjä saa kengät kuin kengät mahtumaan jalkaani. Myyjä tuli ja sanoi, että piruvie minähän vedän ne kiinni..ja niin se veti ne kiinni! "menkää siis hyvällä ja positiivisella asenteella kenkä kauppaan, niin tekee myös ne myyjät"! 


 Super Sqin
Stretch kankaalla
H&M
Hinta: 19.90 
 

Tadaa....
Mä sain farkut..farkut jotka oikeasti mahtuvat näihin valtaviin reisiin ja isoon ..no jääköön sanomati. Olen aina miettinyt, että maailmassa on paljon minuakin isompia naisia ja niille mahtuu nämä kireät farkut, mutta minulle ei vain löydy mistään moisia housuja! Mutta siis lantio farkku malliset löysin, stretch kankaalla viimeinkin..eli venyy, vonu ja mahtuu jalkaan. Kapeat lahkeet joita todellakin kaipaan juuri käytettäväksi uusien saapikkaiden kanssa ja vanhojenkin. Ensimmäiset tällaiset farkut ostin ja hyvin olen tyytyväinen ostokseeni. Väri olisi kyllä saanut olla musta, mutta eipä löytynyt tuosta valikoimasta. Piti kuulkaas oikein tarkastaa googlen kautta miten tuo stretch..sana kirjoitetaan, kun kieli ei meinannut vääntyä tuon saman mukana. Nämä housut eivät ainakaan ole hinnalla pilattu!


Tässäpä taisi tulla tärkeimmät tällä erää!
Huomenna kelpaakin mennä koulutuspäiville hyvin mielin!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...