tiistai 23. lokakuuta 2012

Arvostele mun tikkaat!

Idea, kun syntyy se pitää juuri silloin toteuttaa. Viimeksi toteutettiin sivupöytä unelmia olohuoneeseemme. Tänään toteutettiin sisustustikkaat unelmaa. Näitä tikkaita näkee nykyään jo melkein kaikissa sisustusblogeissa ja lisääntyvät kovaan vauhtiin. Yksi saa idean niin toinen tulee lujaa perässä näinhän se menee. Hyvät ideat pitää jakaa, mutta en tiedä sitten onko sekään aina niin kivaa, kun keksii jotain uutta mitä toisilla ei ole niin hetken kuluttua sen kuitenkin joku muukin tekee ja toteuttaa. Eräs ystäväni mainitsi minulle edellisen vanhasta tuunauksen yhteydessä, että keksit kerrankin heinäseipäistä jonkin uuden idean. Uusi idea oli se sivupöytä unelma olohuoneeseen. Tälläkertaa heinäseipäät saivat jälleen tikkaiden muodon, mutta vähän eritavalla. Miehelleni sanoin, että saisinko sisustustikkaat heinäseipäistä? Olohuoneemme yksi nurkkaus näyttää hieman tyhjältä ja haluaisin sinne jonkin silmiin pistävän yksityiskohdan! Mieheni alkoi suunnittelmaan ja toteuttamaan jälleen haavettani ja sisustusideaani. 

Näistä tikkaista vain pieni osa oli minun ideaani, mutta loppujen lopuksi saan todeta, että mies taisi olla se joka ideoi tämänkin loppuun asti. Nyt mietinkin, että kumpi meistä se sisustushullu onkaan?


Sisustustikkaat unelmaa:
Meillä heinäseivät tikkaa muuttuivat miehen käsissä elokuva hyllyköksi.
Tämä oli todella hyvä idea, koska meillä näitä elokuvia on todella paljon ja tv-tasollekaan ei enään mahtunut niin tämä tuli todella tarpeeseen. Parhaat elokuvat saivat siis näyttävän paikan olkkarissamme.
Valkoista unelmaa:
Olen pitkään unelmoinut valkoisesta olohuoneesta, karhuntaljoineen päivineen. Kuitenkaan sitä valkoista olohuonetta minulle ei ole vielä ilmestynyt eikä taida ilmestyäkään. Sunnittelin maalaavani nämä tikkaat valkoiseksi, mutta päätinkin olla maalamatta ja säilyttää ajan patinan ja vanhan tunteen. valkoista on kuitenkin verhoissa joten se antaa meille sen vaalean raikkauden. 
Kynttilä unelmaa:
Anttilan tavaratalosta löysin tuollaisen pienen lasipurkin joka sisälsi vihreitä tuikkuja. Olihan se pakko ostaa. Tälläisiä olen havitellut jo pitkään ja nyt ne sain täydentämään sisustustani. Isomman ostin sinooperista samaan aikaan ja se oli tyhjä, mutta tuikkujahan minulla oli kotona iso määrä joten nyt sain niillekin hyvän säilytys paikan.Maalais unelmaa:
Sehän se  on joka tytön unelma. Nyt on unelmia toteutettu oikein urakalla ja ideoita on vielä jäljellä jonkin verran. Lisää siis on tulossa joten ei kannata pysyä poissa blogini ääreltä. 

Vielä lopuksi pari muuta kuvaa tikkaista 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...