lauantai 15. syyskuuta 2012

Tuoksuja

Eilen mietiskelin tuttavan kanssa erään hajuveden nimeä, en sitä sitten millään muistanut siinä jutellessamme. Tuntuu meinaan tosi keljulta, kun kielenpäässä roikkuu sana jota ei sitten saa sanotuksi vaikka kuinka yrittäisi. Eikös olekin tuttua tälläinen kielen pyörittely ja mielessä vellaaminen?

Puhuttiin siinä tuoksuista, kun tuttavani oli saanut mieheltään ulkomaan tulijaisiksi escadan magnetism tuoksu pullon. Tuoksuttelin siinä sitä sitten ja muistin, että oma mieheni oli tuonut samaa escadaa minulle laivareissulta aikanaan, mutta hieman isommassa koossa. Kyseinen tuoksu oli silloin hyvä, mutta ei enää. Pitäähän tuoksuja vaihdella jottei pääse kyllästymään. Juteltiin siinä eri tuoksuista ja mainitsin saaneeni sisareltani tulijaisiksi erään hyvän tuoksun jonka nimeä en sitten jostain kumman syystä saanut edes kielenpäästäni revästyä ulos vaikka kuinka yritin. Olisihan sen tuoksun nimi pitänyt tulla kuin apteekin hyllyltä. Nimittäin tätä nimetöntä tuoksua olin ostanut hää-päiväksemmekin ja samalla kertaa sain ostosten mukana myös samaa merkkiä ja väriä olevan meikkipussukan. Sanoin ystävälleni, että koska en nyt sitten saa sitä tuoksun nimeä suustani ulos niin laitan blogiin kuvat ja nimet. Toimii muuten nyt hyvänä päiväkirjana samalla, koska jos vielä unohdan niin voin sen sitten täältä taas tsekata ja tarkastaa! Lupasin laittaa myös ne pari muutakin tuoksua joita minulta löytyy.

DOLCE & GABANA
 
Light Blue
Sitrus/hedelmäinen, markkinoille tuotu 2001, käyttö päiväsaikaan.
Tämän tuoksun pitäisi olla juuri tuo yllämainittu tuoksu jonka nimeä en siis muistanut. Huomaatteko muutoin mitä pullossa lukee? Ei ainakaan light blue!
Tuoksu on ihan hyvä ja käytän, mutta en säännöllisesti.
 
 
 
ESCADA
 
S
Kukkainen tuoksu,rento, markkinoiolle tuotu 2007
Tätä tuoksua suihkautan useimmin kuin muita tuoksujani. Jotenkin pidän vain tätä esadaa hyvänä vaihtoehtona vahvoille tuoksuille.
 
 
 
 
CALVIN KLEIN
 
IN 2U
 
Markkinoille tuotu 2007, mausteinen, käyttö päiväsaikaan.
in2u on tuoksu jota käytän yleensä juhlissa, illanvietossa ja tämä on selvästikin tuoksuistani se joka toimii itselläni parhaiten. Pitkään kestävä tuoksu, riittoisa tarkoittaa, että riittää hyvin mieto ja kevyt suihkaus, koska tuoksu on vahva.
 
IN2U tarinaan liittyy hyvä juttu! Toimin aikanaan yrittäjänä ja eräällä asiakkaallani oli tätä kyseistä tuoksua. Eräänä päivänä heillä olessani kysäsin, että onko mitään hyvää ehdotusta tulijaiseksi? mieheni oli nimittäin juuri laivalla ja soitti sieltä minulle ja kysyi mitä tuoksua haluaisin tulijaiseksi... Asiakkaani kipaisi vessaan ja sanoi, että odotas hetki... tuli ck pullo kädessä ja sanoi, että nuuhkaiseppa tätä. Päätös oli nopeasti tehty ja kuvailin pullon ja mies löysi sen heti hyllystä ja totesi, että tulee..
Kyseinen asiakkaani on hyvin muotitietoinen ja heillä on iso valikoima hyviä ja laadukkaita tuoksuja joten tässä vaiheessa oli todella hyvä, että hän osui juuri olemaan paikalla mieheni soittaessa. Olen ollut hyvin tyytyväinen tähän tuoksuun!
Hintakaan ei päätä huimaa!!
 
 
 
 
KATE MOSS
 
MUSE
 
Tästä tuoksusta en löytänyt mitään mainintaa, enkä myöskään vuosimallia milloin olisi tuotu markkinoille.
Tämä tuoksu nököttää kaappini hyllyssä ja taitaa nököttää siellä vielä vuosienkin jälkeen. Tätä hajua en tosiaankaan osaa kuvailla, koska haju on minulle sanontaanko ei sopiva. Mielestäni olen suihkauttanut tätä vain pari kertaa ja kummallakaan keralla tuoksu ei toiminut. Ostin tämän putellin prisman hajuste puolelta ja silloin se tuoksui mukamas niin hyvältä ja raikkaalta. Oletan käyneen niin, että suihkautin sitä toista kate moss tuoksua, mutta jostain syystä valitsinkin tämän! Tämä voisi muuten sopia sanotaanko keski-ikäiselle naiselle parhaiten.
 
 
 
 
Neljästä tuoksusta valitsen ainan tilanteeseen sopivan tuoksun ja yleensä se kääntyy joko escaraan tai ck putelliin. Miettinyt kyllä lähiaikoina hankkivani jonkun uuden, mutta en vielä tiedä minkä tuoksun. Pitäisi löytää joku raikas, kevyt mutta silti tuoksunsa pitkään pitävä hajuste!
 
Ehdotuksi?
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...