perjantai 21. syyskuuta 2012

Lennokin lennätystä!

Esikoinen kävi koko kevään helluntaiseurakunnan järjestämässä poikakerhossa. Ystäväni mies oli tässä poikakerhossa ohjaajana ja oli vaimoltaan kysellyt, että mahtaisiko mein poika olla kiinnostunut tulemaan poikakerhoon. Esikoisemme on enemmänkin tälläinen teoreettinen kaveri tarkoittaa siis sitä, että käsillä tekeminen ja rakentelu on hänen mielestään kivempaa kuin liikunnalliset harrasteet. Ystäväni sitten soitti minulle ja kyseli, että olisiko poika kiinnostunut tulemaan kerhoon? ihan senkin vuoksi, että siellä jokainen poika saisi rakentaa lennokin. Sanoinkin siihen, että ei varmasti tarvitse suostutella kovin kauan meidän poikaa eikä muuten tarvinnut! Kysäisin vain kerran ja jo seuraavalla viikolla poju paineli poikakerhoon.
Kävipä sitten niin, että isäntäkin lähti kerran mukaan, lähti toisen ja kolmannenkin. Tämän jälkeen meidän talossa vallitsi poikakerho meininki ja mies, sekä esikoinen kävivät siellä säännöllisesti koko kevään. Kyselinkin ohjaajan vaimolta, että mahtaako syksyllä alkaa uusiksi, mutta he eivät ainakaan vielä ole aloittamaan. Tälläkertaa taitaa olla ohjaaja pula.
 
Poikakerhossa siis pojat rakensivat lennokkit ja sitä sitten piti mennä testaamaan mein lähistöllä olevalle jalkkiskentälle:


Tästä se lähtee....
 
 
Jaa lähtee vai..? Eipä lähtenyt ei. Loppui ilmeisesti akku kesken, tosin emme kerinnyt akkua lataamaan tarpeeksi. Kyseessä onkin vain testaus, että toimiiko. Ruohopohjainen kenttä ei ole hyvä lennokin lennättämiselle, mutta tälläkertaa ainut vaihtoehto. Piti mennä lennättämään urheilukentälle, mutta siellä oli kenttä varattu urheiluseurojen käyttöön joten tässä sitä sitten yritettiin.


Taisi pojat kyllästyä lennokin lennättämiseen ja ottivat jalkapallokentän tilan vähän muuhun käyttöön. Siellä leikkivät hippaa, yrittivät tehdä kärrynpyöriä ja juoksivat pitkin poikin. Hyvä paikka villeille pojan nassikoille leikkiä ja kuluttaa energiaa.
 


Lennokki saatiin muutaman kerran nousemaan ilmaan, mutta putosi saman tien alas. Yrityskerrat taisivat jäädä siihe. Kerhon ohjaaja on saanut kylläkin lennokin nousemaan, mutta meidän taidot eivät siihen riittäneet. Itse en ole kertaakaan yrittänyt, pitäisiköhän sekin asia korjata ja koittaa saanko lentämään. Lennokin lennätys vatii selvästi taitoa.
 
-Huonoa tuuria-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...