sunnuntai 12. elokuuta 2012

Veljekset kuin ilvekset!

Näissä kuvissa esiintyvätkin omat poikani 11. vuotias Juho perheemme esikoinen ja 8.vuotias Joel perheemme kuopus. Sain viimein ja vihdoin omat poikani kuvattavaksi. Pojat kun ovat sellaisia viikareita, että eivät millään suostu kuvauksiin ja sain kaikki mahdolliset keinot ottaa käyttöön suostutellakseni pojat kuvauksiin. Loppujen lopuksi pojilla taisi olla ihan hauskaakin äidin kuvattavana. Ainakin osasta kuvista tuli ihan hauskasia!

Tässä parhaat kuvat parikuvauksista.


Pojat kävelevät pellolla ja tutustuvat kuvaus ympäristöön.


Nyt on tainnut pikkuveikka tehdä jotain pahaa, kun isoveikan pitää torua...Lakit saivat kyytiä oikein kunnolla...


Tässä sitä sitten innostuttiin leikkimään...
Hauskaa tuntuu olevan...
Mikäs nyt niin surulliseksi teki? Kuvaukset saatiin kunnialla loppuun ja mukavastihan niitä kuvia tulikin räpsittyä. Nyt on sekä äidillä, että pojilla muistona hyviä kuvia!


Lopuksi pumpattiin vettä vanhasta kaivosta ja hyvinhän se nuoremmalta sujui. Vanhempi sai kädet puhtaaksi ja kaikki hyvin!


Kiitos: Joel ja Juho
 Elämäni kalleimmat aarteet.
2 kommenttia:

  1. Hienosti jaksaneet poseerata. Komeita poikia!

    Sari

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Olen hyvin tyytyväinen poikiin ja kuvaukseen! Meidän pojat, kun todella harvoin suostuvat tulemaan kameran eteen kuvattaviksi. Tälläkertaa onni kuitenkin potkaisi!!

    VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...